Ma forró bulik és szex vár rád - Egymondatos horoszkóp - augusztus 8. szerda

2018.augusztus.8.

Lehet, hogy az uralmi helyzetben lévő Mérleg-Vénusz befolyására állandó társra, sőt házasságra vágysz, a Vízöntő- Mars viszont inkább csak a laza, könnyed kapcsolatoknak kedvez. Érzelmi és szexuális aktivitásod viszont a csúcson lesz, élvezheted a bulikat, a szórakozást, a kreativitást és a társaságot. Kirándulást tehetsz a művészetek és az erotikus élvezetek birodalmába, és ha épp nincs partnered, akkor az esti bulin vagy éppen a Szigeten kereshetsz magadnak egy olyan pasit, aki nemcsak testi, hanem szellemi kihívást is jelent számodra.

Kos (03. 21-04. 20.) Egy találkozás vagy váratlan nyereség feldob, és ha sikerül még szebbé varázsolnod magad, talán a párod is elhatározza, hogy a tervezettnél hamarabb keltek egybe.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha a munkahelyeden keresed a szerelmet, de az állásod nem biztosít elegendő alkalmat erre, vállalj olyan mellékállást, mely lehetőséget nyújthat a társkeresésre.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egy barátság vagy vakációs kaland váratlanul szerelemmé változik, de ha most indulsz nyaralni vagy kirándulni, biztos lehetsz abban, hogy nem fogsz unatkozni.

Rák (06. 22-07. 22.) Nem csupán testi szerelmet akarsz, hanem azt, hogy szeressenek, de ha meg akarod tartani a párodat, ne csak a lakással törődj, hanem az ágyban is legyél aktív.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha esetleg kiderül, hogy a pasid nem akarja hozzád láncolni magát, bele kell törődnöd, és fel kell adnod a reményt, hogy még a nyáron gyűrű lesz az ujjadon.

Szűz (08. 24-09. 23.) Hajszolod a pénzt, keményen dolgozol, hogy növeld a bevételeidet, erőfeszítésed meg is térül, egyik kollégád viszont kellemes erotikus élményben részesíthet.

Ez a csillagjegyednek megfelelő szexjáték

Ez a csillagjegyednek megfelelő szexjáték

Mérleg (09. 24-10. 23.) Kezded megérteni, mi a különbség a szex és a szerelem között, és a régi ösvényeket elhagyva most újra felélesztheted a kapcsolatodban az erotikus izgalmakat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Partnered szeretné, ha lenne rá időd és foglalkoznál vele, de ne maradj egyedül egy szerelmi csalódás után, fordulj vigaszért a családhoz vagy kollégáidhoz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A barátság ma egyáltalán nem zárja ki az erotikát, de a szerelem mostanában nem életre szóló ígéret, hanem csak ígérgetés a házasság előtti szex kedvéért.

Bak (12. 22-01. 20.) Lehet, hogy csak azért vonzódsz a főnöködhöz, aki próbára akar tenni, esetleg el akar csábítani, mert úgy véled, rajta keresztül válhatsz gazdag és sikeres nővé.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Külföldi nyaralásod során valószínűleg igyekszel kitalálni, hogyan láthatnád viszont új flörtpartneredet anélkül, hogy békés családi életedet veszélyeztetnéd.

Halak (02. 20-03. 20.) Lehet, hogy csupán a szex miatt bújsz ágyba egy dúsgazdag pasival, ami ugyan csak testi vonzalom, mégsem zárja ki egy későbbi üzleti kapcsolat lehetőségét.

Ez is érdekelhet

Kreatív ötleted támadt? Így védd meg a szellemi tulajdonodat

Kreatív ötleted támadt? Így védd meg a szellemi tulajdonodat

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma belekeveredhetsz valami kínos ügybe - november 29.

Napi horoszkóp: Ma belekeveredhetsz valami kínos ügybe - november 29.

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp - Nagy lesz a hajtás ezen a héten - november 29. - december 5.

Heti horoszkóp - Nagy lesz a hajtás ezen a héten - november 29. - december 5.