18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Ez a csillagjegyednek megfelelő szexjáték

2022. augusztus 28.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ha hiszel benne, hogy a csillagok irányítják az életedet, meghatározzák a személyiségedet, akkor aligha kételkedsz benne, hogy az élet minden területén hatással van rá, hogy milyen jegy szülöttje vagy.

A szex sem kivétel, sőt jellemző jegyek alapján nem nehéz kideríteni azt sem, hogy melyik csillagjegyhez, milyen szexjátékok illenek. Ha ihletet keresel, és kísérleteznél, akkor miért ne fogadnád meg, hogy az asztrológia milyen játékszert ajánl neked!?

Kos

A csillagjegy szülöttei nagyon impulzívak, uralkodó bolygójuk a Mars, így aztán nem meglepő, hogy a szexben is keresik a harcot, az alá-fölé rendeltség beindítja őket, éppen ezért egy, mások számára merészebbnek tűnő fenekelés náluk nagyon is beleférhet. A vörös szín kifejezetten felizgatja őket, úgyhogy ha lehetne, akkor a legtökéletesebb szexjátékszerük egy vörös korbács lenne.

4 dolog, amit tudnod kell, mielőtt vibrátort vásárolsz

4 dolog, amit tudnod kell, mielőtt vibrátort vásárolszBika

Kifejezetten érzéki csillagjegy, számukra különösen fontos minden érzékszervüket bevonják a szexuális kalandba. A Bikák számára egy különleges étel, kellemes zene már a szeretkezés felvezetése lehet. Fontos számukra az érintés éppen ezért szexjátéknak számukra egy cirógató tollpihe is megteszi, ezen felül pedig leginkább olyan eszközök illenek hozzájuk, amelyek a legjobban tudják imitálni az emberi érintést, minőségi anyagokból készülnek, kellemes tapintásúak.

Ikrek

Nagyon intellektuális jegy, számukra nagyon fontos, hogy állandóan új impulzusok érjék. A szexben is nyitottak az új dologra, az unalmas szexuális élet lehangolja őket. Éppen ezért olyan szexjátékot értékelnek igazán, amelyek multifunkcionálisak. Egy sima vibrátor halálra untatná őket, de például egy olyan darab, amely egyszerre izgatja a klitoriszt és hüvelyt, ráadásul többféle módban is tud rezegni, nos egy ilyen darabbal örömmel eljátszadoznak.

Rák

A Rák szülöttei úgy vannak vele, hogy az ő boldogságuk aztán nem fog máson múlni. Ha nem kapják meg mástól az orgazmust, akkor megszerzik maguknak. Hisznek az énidőben, és meg is teremtik azt, ha erre van szükségük. Praktikus szemléletüknek köszönhetően olyan szexjáték illik hozzájuk a leginkább, ami könnyen kézre áll, pontosan és kitartóan dolgozik, nem a kinézetével, méretével, hanem a teljesítményével győzi meg a használóját.

Így nyerd vissza a szexuális étvágyadat

Így nyerd vissza a szexuális étvágyadatOroszlán

A jegy szülöttei vonzódnak a látványos dolgokhoz, nem véletlen imádják a csillogó, sőt, ha lehet arany dolgokat. Az Oroszlánok nem szenvednek önbizalomhiányban, ez az ágyban is megnyilvánul, és a maguk örömét biztosan nem fogják háttérbe szorítani. Olyan szexjáték illik hozzájuk, ami bármikor bevethető, és kellően kecses a kifinomult ízlésükhöz. A leginkább talán egy ékszerként is viselhető apró, arany, vagy aranyozott minivibrátor illene hozzájuk a legjobban.

Szűz

A Szűz nem szereti a túlzásokat, villogó, hangos, túl nagy, túl bonyolult szexjáték biztosan nem illik hozzá. Az egyszerű, de hatékony eszközöket sokkal jobban becsülik, amelyek szép csendben teszik a dolgukat. A realisztikus dildókat biztosan riasztónak tartanánk, ezért olyan játék passzol hozzájuk, amely nem feltűnő, amiről első látásra nem is gondolnád, hogy miket szokás művelni vele.

Mérleg

A csillagjegy szülöttei nagyon vonzódnak a díszes, szép, igényesen kialakított dolgokhoz. Nagyon könnyen teremtenek kapcsolatot, és szeretik a társaságot, és az ágyban sem állítható róluk, hogy önzőek lennének. Leginkább olyan szexjátékot fognak értékelni, amivel a partnerüket is tudják stimulálni. Biztosan minőségi, és igényes darabot kell választaniuk, amelyek már a megjelenésükben is vonzóak.

Skorpió

Kifejezetten szexuális jegy, szülöttei jellemzően törekednek a minél mélyebben élményekért. Nyitottabban állnak olyan dolgokhoz is amikkel mások csak félve mernek kísérletezni, ők viszont tudják, hogy csak teljesebb öröm vár rájuk. Ha valakit biztosan nem fog elriasztani egy anális izgató, akkor az egy Skorpió.

Nyilas

A Nyilasra nem jellemző az állandóság, bármikor képes útra kelni, úgyszólván folyamatosan úton van. Mivel nem olyan könnyű kiismerni, szexuális életében időnként bizony magára számíthat. Olyan szexjáték passzol hozzá, ami elfér egy nesszeszerben, nem kelt feltűnést, viszont a feladatát tökéletesen elvégzi, leginkább egy rúzsvibrátor passzolna a jegy szülöttjeinek.

Bak

Egy Bak soha nem fog olyan nagy feneket keríteni a szexnek, az érzékiségnek, mint például a Bika. A Bakok keményen dolgoznak, komolyan veszik a feladatukat, praktikusak és koncentráltak. Kényelmetlennek találják azokat a helyzeteket, amik kibillentik őket az érzelmi stabilitásból. A szex persze ilyen helyzet, szóval, ha már belevágnak, akkor szóljon igazán nagyot. Olyan orgazmusra van igényük, ami elsöprő erejű, és azonnal felülír mindent, hogy aztán ebből a jól eső ürességből gyorsan visszatérjenek a feladataikhoz. Olyan csiklóigazgató a szexjátékszerük, ami pontosan ezt nyújtja nekik, például a legendás Le Wand.

Itt az új kedvenc szexjátékod: próbáld ki a mellbimbó csipeszt!

Itt az új kedvenc szexjátékod: próbáld ki a mellbimbó csipeszt!Vízöntő

A Skorpióhoz hasonlóan ez a jegy is nagyon szexuális, és szintén nem retten meg a kísérletezéstől, vagy a szokatlan dolgoktól, sőt, ha lehet, ha Vízöntő még a Skorpiókhoz képest is szeret csavarni a dolgokon. A jegy szülötteinél nagyon fontos, hogy vízálló terméket válasszanak, a vizes közeg lételemük, így a szex sem feltétlenül az ágyban esik nekik a legjobban. Ők azok, akik bátran bevállalnak egy rezgő anális vibrátort, vagy olyan golyós örömszerzőket, amelyek váratlan és intenzív hatást tudnak kiváltani.

Halak

A jegy szülöttei nem veszik olyan komolyan a dolgokat, és ami meglepő, hogy ez együtt jár azzal is, hogy szívesen vállalják be, ha alárendelt szerepben vannak. Ugyanakkor, ha úgy hozza a helyzet, szívesen átveszik a kezdeményező szerepét. A Halak, ha biztonságban érzik magukat, szeretnek a határokon úszkálni, nem riadnak vissza egy kis fájdalomtól sem, ha ez nagyobb gyönyört ígér. Szexjátékszerük ezért szinte biztosan a bilincs, és a mellbimbócsipesz.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Igen, a filmnézés segíthet a negatív érzelmek feloldásában - szakértő mondja el, hogyan

glamour plusz ikon Igen, a filmnézés segíthet a negatív érzelmek feloldásában - szakértő mondja el, hogyan

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

5 termék, melyektől smink nélkül is ragyogóan szép lesz a bőröd (x)

5 termék, melyektől smink nélkül is ragyogóan szép lesz a bőröd (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Kimerültség, idegesség, feszültség - ha neked is ismerős, itt a megoldás (x)

Kimerültség, idegesség, feszültség - ha neked is ismerős, itt a megoldás (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)

Nem tudod, hogyan pakolj be mindent a bőröndbe? - Ezzel a 3 lépéssel biztosan semmi nem marad otthon! (x)