Ma frusztrált leszel és mindezért a Merkúr a hibás - Egymondatos horoszkóp: December 5.

2017.december.5.

Mivel a hátráló Merkúr együttállásba került a Szaturnusszal, negatív kritikára, kommunikációs és közlekedési akadályokra, szerződésszegésre és elutasításra számíthatsz. Frusztrálhat mások lekezelő, számító modora, és bosszant, hogy egyesek egyfolytában ellenőriznek. Ha tehernek érzed feladataidat, vagy a vállalkozásod veszteséget termel, kimerült, depressziós lehetsz. Tárgyalásaidat lemondhatják, és ha hosszabb útra indulsz, eladsz vagy vásárolsz, megbánhatod döntésedet. Szerencsére jelenlegi helyzeted ideiglenes, hiszen a Merkúr 23-án már újra rendes irányba halad.

Kos (03. 21-04. 20.) Nem mersz elfogadni egy külföldi ajánlatot hiányos nyelvtudásod miatt, pedig csak egy kis kitartásra lenne szükséged ahhoz, hogy elfogadható szinten beszélj.

Bika (04. 21-05. 20.) Egy tárgyalás vagy üzletkötés meghiúsulhat, az exed késve fizeti a gyerektartást, de igyekezz betartani az adózási szabályokat, különben bírságra számíthatsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mérlegelj minden ígéretet az anyagiakkal és a házasságoddal összefüggésben, mert néhány ígéretet, megállapodást időhiány miatt nem tudsz teljesíteni.

Rák (06. 22-07. 22.) Határidőnaplód tele van bejegyzésekkel, lefoglal a munkád, pletykálnak rólad, és ha a párod vagy a kollégák ide-oda rángatnak, vess véget ennek az állapotnak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Lehet, hogy rátalálsz az igazira, de hagyj a partnerednek kellő időt, hogy a maga módján fejezze ki magát, és kerüld a társad vagyoni helyzetét érintő kérdéseket.

Szűz (08. 24-09. 23.) Az otthonoddal kapcsolatos kötelezettségek kezdenek a fejedre nőni, ráadásul egy családi esemény vagy ingatlanügylet sem úgy sikerül, ahogy eltervezted.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Lehet, hogy a forgalom borzalmas, a járgányod egy romhalmaz, mégse várakoztass meg másokat, különben egy fontos tárgyalás issza meg a levét késésednek.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ami az anyagi biztonság megteremtésére irányuló tevékenységeidet illeti, nagyon sok erőfeszítésed bizonyul hiábavalónak, mert leragadtál elnyűtt módszereidnél.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egy hivatalos irat kellemetlen hírekkel szolgálhat, ráadásul főnököd vagy a párod is megneheztel rád, annyi kritikai észrevétellel kíséred tevékenykedésüket.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma meg kell védened magad kollégáid irigysége és rosszindulata ellen: ne hagyd, hogy kihúzzák lábad alól a talajt, de gyengéiket kihasználva mattot adhatsz nekik.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Akár hiszed, akár nem, ha elkezdesz negatívan gondolkodni, és ha haszonleső emberekkel kerülsz üzleti kapcsolatba, könnyen átveheted a gondolkodásukat.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha nem ismerik el a munkádat, sértődött és fásult lehetsz, ezért jó lenne, ha megpróbálnád megérteni főnököd vagy partnered ellenérveit, mert a javadat akarják.

Ez is érdekelhet

Esőhöz is stílusos megjelenés dukál

Esőhöz is stílusos megjelenés dukál

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

G-Életstílus

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk