Ma fütyülhetsz a hétköznapi dolgokra - Egymondatos horoszkóp - július 29. szerda

2020.július.29.

A Skorpió-Hold a kora reggeli órákban ugyan még megpróbálja beárnyékolni az Oroszlán-Nap ragyogását, de a Hold valamivel később már jegyet vált, a bizalmatlan Skorpióból átlép a Nyilas jegyébe, ahol az Oroszlánban haladó Nappal karöltve fesztelen, optimista viselkedésed aranyat ér.

A tüzes jegyben lévő Hold és a Nap befolyására mind a férfiak, mind a nők könnyen ráállnak partnerük lelkesedő hangulatára. Fogd rá a Nyilas-Holdra, hogy ma fütyülsz a közönséges hétköznapi dolgokra, nem érdekel, mi lesz a vacsora, vagy a padló mikor lett utoljára felmosva. Humorérzékeddel, képzettségeddel, őszinte és eleven természeteddel viszont te lehetsz a társaság középpontja.

Kos (03. 21-04. 20.) Nyáron még szenvedélyesebb vagy, mint bármikor, s ez segíthet, ha jó célra használod, kedvesed is besegít abba, hogy kalandos utazásnak lásd közös életeteket.

Bika (04. 21-05. 20.) Üzleti módszereid eredményesek, érzéked van a jó befektetések iránt, a pasid pedig annyi meglepetésben részesít az ágyban, hogy már egy kis nyugalomra áhítozol.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma felkészülhetsz egy kis szerelmi hajtóvadászatra, de kedvesed nem fog sokat kérdezgetni téged, egyetlenegyszer sem kérdezi meg, akarsz-e a felesége lenni.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne legyél elégedett a fizetéseddel, ha jó munkaerő vagy, de miért ne lenne jogod egy olyan estéhez, amikor élvezel egy ínyencségekből álló munkavacsorát?

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Véleményed szerint egy főnöknek az íróasztala mögött van a helye, mégsem kell elvesztegetett időnek tartanod, ha a pasiddal elutazol egy üdülőparadicsomba.

Szűz (08. 24-09. 23.) Az a szó, hogy szórakozás, mostanában nem szerepel a szótáradban, de képes vagy olyan életszínvonalat biztosítani a családodnak, ami messze az átlag fölött van.

Ezekre a párkapcsolati tanácsokra van szükséged a csillagjegyed szerint

Ezekre a párkapcsolati tanácsokra van szükséged a csillagjegyed szerint

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha mára továbbképzési program vagy baráti összejövetel ígérkezik, fogadd el, de befolyásos ismerősödet is megnyerheted az esti partin egy nemes ügy számára.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Túl optimista vagy, ami a pénzügyeidet illeti, ezért alaposan meg kell nyirbálnod a költségvetésedet, de érdemes lenne tanulmányoznod az akciós ajánlatokat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha eleget teszel külföldi megbízód vagy ügyfeled meghívásának, megkaparinthatod egy vegyesvállalat irányítását, az esti találkozás pedig kalanddá válhat.

Bak (12. 22-01. 20.) Partnerednek az a benyomása, hogy minden ügyet üzleti szinten szeretnél elintézni – csak este ne tegyél úgy, mintha nem érdekelne, hogy ő mit szeretne.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Onnan tudod, hogy a pasid végre meg akar nősülni, hogy először elmondja egyik barátnődnek, mielőtt neked erre utaló célzást vagy házassági ajánlatot tenne.

Halak (02. 20-03. 20.) Lehet, hogy gyanakodva nézel minden vonzó munkatársadra, feltételezed, hogy mind csak futó kalandot akar – egyikük szándékai viszont tisztességesek.

Ez is érdekelhet

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gardróbnapló

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!