A különböző csillagjegyeknek ezekre a párkapcsolati tanácsokra van a leginkább szüksége

2021.május.8.

Ha abban a hitben élsz, hogy te vagy a tökéletes partner, akkor rossz hírt kell közölnünk veled: ilyen fogalom nem létezik. Arra viszont van lehetőséged, hogy olyan jó partner legyél, amilyen emberileg csak lenni tudsz. Mindenkinek vannak erősségei és gyengeségei, tehát meg kell találnod az egyensúlyt, az arany középutat az igazi éned, és az idealizált éned között.

A különböző csillagjegyeknek ezekre a párkapcsolati tanácsokra van a leginkább szüksége
Fotó: Getty/Glamour

Meg kell változnod valakiért? Nem, dehogyis. De ez a nem, nem jelenti azt, hogy nincs lehetőséged a fejlődésre. A horoszkópodra alapozott kapcsolati tanácsot legtöbbször a legnehezebb meghallgatni, de vannak olyan esetek, mikor ezekre a tanácsokra van leginkább szükségünk.

Viszont néhány tanács, akárhogy is nézzük, csak bizonyos csillagjegyűekre illik. Hisz a csillagjegyed reflektálhat a pozitív tulajdonságaidra, a hiányosságaidra, a személyiségedre és a szerelmi életedre. Talán a párkapcsolatod sokkal jobb lenne, ha több gondolatodnak adnál hangot. Talán úgy lenne jobb, ha kevesebbet beszélnél és inkább figyelnél.

Íme néhány tanács, ha jobb partner akarsz lenni:

Kos (03.21-04.20) - Tudd, mikor kell elengedned a dolgokat!

Heves és tüzes Kosként sosem hátrálsz meg a kihívásoktól, de ha a partneredről van szó, akkor gondold át a haditervet. Mivel bőven egészséges versenyszellemmel vagy megáldva, hajlamos vagy a körülötted lévőket elnyomni. Nehéz elfogadni, de ha megpróbálod jó irányba terelni a kapcsolatodat, el kell fogadnod, hogy nem járhatsz mindig a saját utadon.

Bika (04.21-05.21) – Próbálj ki új dolgokat!

Bikaként jobban preferálod azt, ha valami inkább kiszámítható, mintsem váratlan. Mint szilárd földelemű jegy, nem nagyon rázod fel magad körül a dolgokat, hisz minek javíts meg valamit, ha nincs eltörve. Sajnos, ami kényelmes neked, az lehet, hogy kissé banális a partnerednek. Kilépni a komfortzónából nehéz. Mindenkinek az. De ha szeretnéd, hogy a kapcsolatod jobb legyen, akkor ne félj a változatosságtól!

Ikrek (05.22-06.21) – Légy jelen!

Mint közösségi pillangó, Ikrekként szereted az összekötöttséget és az elkötelezettséget. Ez azt jelenti, hogy a figyelmed a nap 24 órájában el van vonva, valószínűleg az Instagrammon szörfölsz, esetleg aktív résztvevője vagy egy hatfős chatcsoportnak vagy a TikTokot böngészed. Ettől a partnered egy kicsit elhanyagolva érezheti magát, szóval, ha a pároddal vagy, akkor gyakorold egy kicsit a telefon letételét és szentelj neki több figyelmet.

Rák (06.22-07.22) – Bízz a partneredben!

A kemény páncél alatt egy érzékeny lélek vagy, aki hamar megsértődik és emellett könnyen is sérül. Ha egyszer valaki megbánt, nem felejted el könnyen, épp ezért nehéz elnyerni a bizalmadat. Amíg nem vagy képes megnyitni a szíved és bízni a párod jószándékában, addig sosem leszel képes megmutatni a párodnak azt a szeretetet, amit kínálni tudsz.

Ez vezérel az életben a csillagjegyed alapjánOroszlán (07.23-08.23) – Oszd meg a reflektorfényt!

Oroszlánként hozzászoktál, hogy te vagy a főszereplő, de ha kapcsolatban vagy, akkor muszáj elfogadnod, hogy bizony egy párkapcsolatban ketten vagytok, nem csak te. Mint Oroszlán, született vezető vagy, és vezetőnek lenni olyan feladat, amit mindenki boldogan elfogadna. Még ha a partnerednek rendben is van, hogy te fogod a gyeplőt, biztosnak kell lenned abban, hogy az ő véleményét és ötleteit is számításba veszed.

Szűz (08.24-09.23) – Ragadd meg a partnered erősségeit!

Ambiciózus Szűzként magas elvárásaid vannak magaddal szemben, amiket általában teljesíteni is szoktál, viszont nem tudod megállni, hogy a személyes elvárásaidat ne vetítsd ki a partneredre is. Te, aki a Szűz jegyében születtél, segítesz azokon, akikkel törődsz, de emlékezz a "bátorítás" és a "rendbehozás" közti különbségre. Nincs azzal probléma, ha lélekben szurkolsz a változásért, de meg kell tanulnod elfogadni a partnered olyannak amilyen, nem olyannak, mint amilyennek lennie kéne, ha elérné a "teljes potenciálját".

Mérleg (09.24-10.23) – Beszéld ki

Mint az egyensúly és az egyetértés szerelmese, Mérlegként mindent megteszel, hogy elkerüld a konfliktusokat a pároddal. Amikor azonban megpróbálod kielégíteni a vágyait, nem figyelsz a saját szükségleteidre. Az egyoldalú kapcsolat elkerülése érdekében szólj, ha valamiben nem értesz egyet. A konfliktus nem mindig rossz dolog, sőt egészséges is, ha van egy kis nézeteltérés a kapcsolatodban.

Skorpió (10.24-11.22) – Nézd a napos oldalát!

Szeszélyes, réveteg Skorpióként megvan benned a lehetőség, hogy a poharat félig üresnek látod. Ez a hozzáállás a kapcsolatodra is kihatással lehet. A haragtartás és az önmegvalósító próféciák helyett, koncentrálj a pozitív dolgokra. Igen, a dolgok feltételezhetően vehetnek rossz fordulatot, de sosem ismerheted meg egy kapcsolat valódi lehetőségeit, ha nem nyílsz meg a pozitivitás felé.

Nyilas (11.23-12.21) – Gondolkodj, mielőtt beszélsz!

Az egyik legjobb dolog benned az őszinteséged, de a hiábavaló őszinteség az egyik legrosszabb tulajdonságod is lehet. Nyilasként benned konkrétan zéró szűrő működik, ami azt jelenti, hogy mindent kimondasz előzetes átgondolás nélkül, nem gondolva a következményekre. Ne érts félre – egy jó partnernek nyitottnak és őszintének kell lennie. De vékony a határ az őszinteség és a tapintatlanság között, és neked figyelned kell arra, hogy ne lépd át.

Bak (12.22-01.20) - Fogadd el a váratlant!

Az élet nem mindig abban a mederben folyik, amiben terveztük, de számodra a tervek kisiklása egy rémálommal ér fel. Mikor a dolgok új fordulatot vesznek, küzdesz, hogy elfogadd a változásokat és ez komoly terhet jelenthet a szerelmi életednek. Sokszor annyira koncentrálsz a tervre, hogy elfelejted élvezni a pillanatot. Ha megtanulsz egy kicsit alább adni a kontrollból, akkor rengeteg stressztől kímélheted meg a magad is és a párodat is.

Vízöntő (01.21-02.19) - Gyakorold az empátiát!

Vízöntőként az a hír járja rólad, hogy egy kicsit érzéketlen vagy. Ez annak az oka, hogy túl sok időt töltesz a gondolataid között, ezért sokszor félreértelmezed a párod érzelmeit. Kíváncsi és intelligens vagy, de nem mulasztod el ellenőrizni a partnered, mikor épp kifejezné magát. Észszerűség helyett, inkább támogasd. Számodra a legfontosabb, amit meg kell tanulnod az a hallgatás és az együttérzés.

Halak (02.20-03.20) - Olyannak lásd a párod, mint amilyen!

Romantikus vagy és álmodozó. Nem tehetsz róla, hogy a világot rózsaszín szemüvegen át figyeled – különösen, ha a partneredet nézed. Halakként, ha túlidealizált partnert kreálsz magadnak csak csalódni fogsz. Szeresd olyannak a párod amilyen, a maga "tökéletlen" módján is.

Ez is érdekelhet

Tudtad, hogy Katalin hercegné 6 különböző helyen is élt, mielőtt a királyi család tagjává vált?

Tudtad, hogy Katalin hercegné 6 különböző helyen is élt, mielőtt a királyi család tagjává vált?

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

G-Életstílus

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk