Ma gyakorlatias vagy - Egymondatos horoszkóp: Október 4.

2020.október.4.

Mivel Hold a Bika jegyében jár, a státuszszimbólumok és az elegáns, drága ruhák elengedhetetlen kellékek az üzleti életben. A nap közepén, amikor a Hold együttállásba kerül az Uránusszal, eszed ágában sincs beállni a sorba, és azt csinálni, amit mindenki más. Vannak előnyei, ha ragaszkodsz a hagyományokhoz, hiszen tudod, hogy mire számíthatsz. De a sikerhez vezető legbiztosabb út, ha a megszokott módszerek és az új, alkotó megközelítés és a kísérletezés keverékét alkalmazod. Ma a földön jársz, derűs és gyakorlatias vagy, növelheted bevételeidet, hódítási hadműveletedből nem hiányozhat a pezsgő és a parfüm.

Kos (03. 21-04. 20.) Az anyagi függetlenség azt jelenti, hogy elég pénzt gyűjts össze ahhoz, hogy ne kelljen állandóan idegeskedned miatta, de jobb, ha a biztonságos ösvényen haladsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Új állást csíphetsz meg az interneten, de ne feledd: hogy a meglepetések tartják ébren családi és szakmai kapcsolataidat – ha mindig új impulzusokról gondoskodtok.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Spontán, frusztrációs indíttatású költekezésed csak pótcselekvés: lehetőleg ne akkor menj vásárolni vagy kelj hosszabb útra, amikor eluralkodik rajtad a stressz.

Rák (06. 22-07. 22.) Mivel az üzleti, baráti együttműködés virágzásának alapja a biztonságot nyújtó kapcsolat, keress valakit, akivel szövetséget alkotva elérhetitek az anyagi sikert.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha munkahelyi főnököd az érzéki nőt látja benned, tartsd észben, hogy ritkán fordul elő az életben, hogy egy sikeres pasi megkérje a beosztottja kezét.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha sikerül elkerülnöd a bizonytalan helyzeteket, hasznos utazást tehetsz, s egyik régi kollégád vagy a barátnőd révén akár még külföldi állásajánlathoz is juthatsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha nincs világos elképzelésed arról, milyen legyen üzleti vagy szexuális kapcsolatod, olyan helyzetben találhatod magad, amely nem a kedvedre való.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha a partnerednek különleges képessége van arra, hogy kínos helyzeteken kapjon, ki kell találnod, mivel tüntetheted fel magad a legkedvezőbb fényben.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha sikeres vagy munkád anyagi vonatkozásában, de veszélyezteted az egészségedet és lelki nyugalmadat, nem sok örömet lelhetsz különleges tevékenységeidben.

Bak (12. 22-01. 20.) Még egy karrierista Bak is szeretne anyává válni: ha úgy képzelted, találkozol egy pasival, akitől gyerekeket akarsz, a sors talán váratlanul összehoz az igazival.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Megszerezhetsz egy olyan munkát, melyre hirdetés alapján jelentkeztél, de mivel neked is megvannak a hibáid, nehezen boldogulsz a háztartással.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha autóba ülsz, csapást jelentesz a forgalomra, de elindíthatsz egy reklámhadjáratot, a pasidról pedig kiderül, hogy mégsem megcsontosodott agglegény.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban