Ma hajlamos vagy az álmodozásba és az alkoholba menekülni - Egymondatos horoszkóp: Június 4.

2017.június.4.

A Nap és a Neptunusz rosszindulatú fényszöge miatt ma sokan a valóság zord tényei elől álmodozásba, vagy rosszabb esetben alkoholmámorba menekülhetnek. Ez a fényszög hajlamosít halogatásra, kötelességmulasztásra, félreértésekre és önámításra. Önérvényesítési készségünk a béka feneke alá süllyedhet, szervezetünk ellenálló képessége is gyengébb a vírusok támadásaival szemben. A hét utolsó napjaiban kerüljük a gyanús és kétes ügyleteket, a mértéktelen alkohol- és gyógyszerfogyasztást, és lehetőleg ne kezdjünk olyan tevékenységekbe, amelyekhez erős önbizalomra van szükség. A Neptunusztól támadott Nap gyakran okoz vízzel, gázzal és mérgekkel összefüggő katasztrófákat, de az sem kizárt, hogy lopás vagy átverés áldozatai leszünk.

Kos (03. 21-04. 20.) Az ital nem oltja a szomjadat, inkább arra szolgál, hogy elfeledtesse érzelmi problémáidat, és ha hallgatózol, ne lepődj meg, ha rokonaid rólad beszélnek.

Bika (04. 21-05. 20.) Mivel valaki meglophat, ha pénzről van szó, alaposan fontold meg, kikkel kötsz üzletet, de ebben az időszakban lehetőleg ne ténferegj végenincs koktélpartikon.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Óriási terveid, nagyra törő álmaid vannak, azt fontolgatod, hogy írói pályára lépsz, csakhogy semmiféle komoly lépést nem teszel terveid valóra váltásáért.

Rák (06. 22-07. 22.) Anyagiakkal, tanulmányokkal kapcsolatos ügyekben nem látsz teljesen tisztán, valaki átvághat, ráadásul a közlekedés is bírságveszélyes helyzeteket tartogat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha alig ismered a szeretődet vagy üzletfeledet, és még kevésbé ismered tisztességtelen üzleteit, akkor ne csodálkozz azon, ha megpróbál csúnyán átverni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Mivel mind a munkádban, mind a párkapcsolatodban ez a titkolózás, mellébeszélés és félrevezetés napja, ne menj bele olyan helyzetbe, amely nem egyértelmű.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Pályád hanyatlóban van, de ha elvégeznél egy jó hírű egyetemet, diplomával a kezedben visszafordíthatnád ezt a folyamatot, csak alkoholt ne igyál.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A mostanában kapott üzleti ajánlatokat ne vedd készpénznek, mert megtörténhet, hogy a legmegbízhatóbb ügyfeleid, megbízóid sem hajlandóak fizetni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Családod tagjai visszaélhetnek segítőkészségeddel, feltörhetik a nyaralódat, ráadásul nehezedre eshet bármit is csinálni, mert nincs hozzá elég energiád.

Bak (12. 22-01. 20.) A tilosban parkolást nem úszod meg büntetőcédula nélkül, de ne dolgozd agyon magadat egy gyenge lábakon álló cégnél - állandó bizonytalanságban élve.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ezen a zűrzavaros napon ne dönts pénzügyekben, mert melléfoghatsz, de törődj többet anyagi érdekeid védelmével szerelmi kapcsolatodban.

Halak (02. 20-03. 20.)
Mivel álmodozó vagy, nem a cselekvések embere, ne csodálkozz azon, ha hibák csúsznak a munkádba, vagy képtelen leszel bármit is megcsinálni a ház körül.

Ez is érdekelhet

Miért érdekli annyira a fiúkat, hogy a lányok hány pasival fekszenek le?

Miért érdekli annyira a fiúkat, hogy a lányok hány pasival fekszenek le?

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla