Ma hanyagolnod kellene a pénzügyeket - Egymondatos horoszkóp - március 16. péntek

2018.március.16.

A Halakban lévő Hold együttállása a Neptunusszal azt a tény tudatosíthatja benned, hogy az önzetlenség, az áldozatvállalás és a megbocsátás a szeretet legnagyobb adománya. A mai nap alkalmas beteg rokon istápolására, művészettel, misztikával, vallással vagy spiritualitással való foglalkozásra, álomfejtésre, konyha vagy fürdőszoba takarítására. Kedvezőtlen viszont pénzügyek intézésére, mert valaki kihasználhatja gondatlanságodat, naivságodat. Kíméld a lábad, ne vegyél fel szűk cipőt, de jót tehet a lábfürdő és a talpmasszázs. Ha teheted, este nézd meg kedvenc romantikus sorozatodat.

Kos (03. 21-04. 20.) Ne legyél ellenséges, de fogd vissza az önfeláldozást, tegyél különbséget rokonaidnak elfogadható és elfogadhatatlan kérései között, s fedezd fel spirituális énedet!

Bika (04. 21-05. 20.) Ha a barátnőiddel megnéztek egy romantikus filmet, kiderül, hogy ők is mennyire szeretik azt a színésznőt, aki a szerelmes hősnőt szokta játszani az ilyen filmekben.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A nap alkalmas színpadi munkára, zenével kapcsolatos tevékenységre, de ha iszol, koncentrálóképességed jelentősen csökken, ezért inkább jól aludd ki magad.

Rák (06. 22-07. 22.) Mivel könnyen megtalálod a közös hangot más kultúrából származó emberekkel, utazás vagy egy rövid vakáció során sokat tanulhatsz az élet fontos kérdéseiben.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha rokonaid és üzleti partnereid túl hiszékenynek és félrevezethetőnek tartanak, akkor mindegy, mennyi pénzed van, valaki ki fog használni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Megpróbálod elképzelni, hogy milyen is lenne az életed egy olyan pasi oldalán, aki ugyan szerepet játszik, viszont szüksége van rád, de nem nagyon sikerül neked.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma nehéz elkerülni a munkahelyi intrikát, attól függetlenül, mit cselekszel, de kerüld az étkezésnél az alkoholt és a stimulánsokat, ha sokáig dolgoznod kell.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Váltsd valóra álmaidat, de amikor a párod gondjainak semmi köze nincs hozzád, ma akkor is furdalhat a lelkiismeret, ha nem találsz ki valamilyen megoldást.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma képtelen vagy bármit is megcsinálni a ház körül, pedig néhány berendezést meg kellene javíttatnod, nehogy nagyobb kár érjen, de mindent csak halogatsz.

Bak (12. 22-01. 20.) A kommunikációban ma nem a beszéd a cél, hanem hogy érzelmekre és gondolatokra figyelj és hassál, megértsd a párodat és rokonaidat, és ők is megértsenek téged.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha valami kínos pénzügyi feladat vár rád, ne halogasd az utolsó percig, ha pedig a fizetésedet nem tartod igazságosnak, ne szégyelld közölni elvárásaidat.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne ismerkedj szórakozóhelyen, hiszen némely pasi csak azért megy el egy bárba, hogy ott a hozzád hasonló együtt érző típusokat lelki nyavalyáikkal traktálja.

Ez is érdekelhet

„Szeretkeztünk a cég mosdójában, a konyhaasztalon, a parkban"

„Szeretkeztünk a cég mosdójában, a konyhaasztalon, a parkban"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói