Ma hatalmi harcokra számíthatsz - Egymondatos horoszkóp: augusztus 13. csütörtök

2020.augusztus.13.

A Kos jegyében lévő Mars és a Bak-Plútó quadrátja anyagi és szakmai kiszolgáltatottságot, hatalmi visszaéléseket, molesztálást, erőszakos tetteket, baleseteket, tömegszerencsétlenségeket jelez, és azzal is tisztában kell lennünk, hogy a krónikusan fenntartott harag komolyan károsíthatja egészségünket. Kerüljük ebben az időszakban az agresszív megnyilvánulásokat, a potenciálisan veszélyes helyzeteket, és azokat az embereket, akik haragjukat mindig a környezetükön vezetik le. Lehet, hogy ellenséges környezetben kell dolgoznod, mégsem kell eltűrnöd, hogy bárki is veszélyeztesse a pozíciódat. A pasik félnek a nők szexuális hatalmától, ezért ne hagyd, hogy nőként sztereotip szerepbe kényszerítsenek. Ha bizonyos szexuális jelzések intim kapcsolathoz vezetnének, nem is tiltakozhatnál ellenük, de jobban jársz, ha munkahelyeden visszavágsz saját szexuálisjelzés játszmáddal. De tanuld meg kezelni a haragodat!

Ma hatalmi harcokra számíthatsz - Egymondatos horoszkóp: augusztus 13. csütörtök
Fotó: giphy

Kos (03. 2l-04. 20.) Ha úgy érzed, ki vagy szolgáltatva a hatalomnak, vagy valaki veszélyezteti a pozíciódat, vedd fel a harcot azokkal, akik komoly kárt okozhatnak neked.

Bika (04. 21-05. 20.) Utazás közben baleset érhet, és ha egész nap készülsz unfair partnered vagy ellenséged letámadására, sorold fel a vádpontokat, és mutasd be a bizonyítékaidat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A barátok vagy üzletfelek lenyúlhatják a cégedet, a munkádat, és ha valakinek sok pénze van és hatalommal is rendelkezik, mindent megtehet, amit csak akar.

Rák (06. 22-07. 22.) Mind a munkahelyeden, mind a kapcsolatodban hatalmi harcokra számíthatsz, és ha nem tudnád elviselni, ha valaki kisebbítené az érdemeidet, ne hátrálj meg.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Közlekedj figyelmesen, és mivel a munkáddal, a joggal vagy a hatóságokkal kapcsolatos ügyeid nem állnak jól, talán mellőznöd kéne a túl heves reakciókat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Sportolás közben baleset érhet, az üzleti világ meglehetősen veszélyes terep számodra, szexuális zaklatásnak is ki lehetsz téve, ezért be kell állnod önvédelemre.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha agresszív partnered vagy a pénz szagára gyülekező rokonaid miatt kihasználtnak érzed magad, akkor olyan helyzetben vagy, amelynek véget kell vetned.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Baleset érhet, és ha kemény hatalmi harcba keveredsz egyik munkatársaddal vagy rokonoddal, gondoskodj róla, hogy véget érjen ez a bosszúhadjárat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne vállalj kockázatot, ám ha valaki, akitől a bevételed függ, jól fizet, de cserébe különleges szolgáltatásokat is követel tőled, akkor sürgősen szabadulj meg tőle.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha túl sok hatalmad van mások felett, az legalább annyira rossz lehet, mintha olyan emberekkel élsz egy fedél alatt, akik úgy érzik, joguk van irányítani az életedet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Balesetveszélyes, erőszakkal teli időszak következik: ne hagyd szó nélkül főnököd aljas húzásait, ám ha a járgányod egy időzített bomba, szerezz másik autót.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha anyagilag kiszolgáltatott helyzetben vagy, harcolj az érdekeidért, és rendezd úgy, hogy irigyeidnek, rosszakaróidnak nagyon sokba kerüljön a győzelem.

Ez is érdekelhet

Tudod ki volt az első modell, aki vagyonokat keresett?

Tudod ki volt az első modell, aki vagyonokat keresett?

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Sztárhírek

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről