Ma hiába próbálsz meg eltitkolni valamit, titkodra fény derül - Egymondatos horoszkóp: július 3. péntek

2020.július.3.

Ma használd ki a Nyilas-Hold energiáját arra, hogy kiéld mozgásigényedet, utazási kedvedet, kalandvágyadat és felszítsd a régi tüzet kapcsolatodban. Ha úgy érzed, hogy már járna neked valamiféle jutalom, ne várj mások bíztatására, lepd meg magad, és fedezd fel újra azokat a helyszíneket, ahol régen pompásan érezted magad. Szervezz egy kisebb kirándulást vagy szánj időt a testmozgásra! Ápold a kapcsolatot külföldi rokonaiddal, de a délutáni órákban, amikor a Holdat támadó Neptunusz miatt még saját szükségleteiddel sem leszel tisztában, vonulj vissza kötelezettségeidtől. Hiába próbálsz meg eltitkolni valamit mások elől, titkodra fény derül. Ha áldozatot kell hoznod valakiért, ne keress kibúvókat!

Ma hiába próbálsz meg eltitkolni valamit, titkodra fény derül - Egymondatos horoszkóp: július 3. péntek
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Állandóan mozgásban kell lenned: utazás formájában vagy szellemileg, de ma anélkül is sikeres tudsz lenni, hogy föl kellene adnod valamennyit az elveidből.

Bika (04. 21-05. 20.) Szó sincs arról, hogy elveiddel ellenkezne egy kis kaland, ma ugyanis semmi sincs előre elhatározva, a pasid viszont csak egyéjszakás szeretőnek bizonyul.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne hidd, hogy mindenki fölött állsz, és mindenkit pontosan ítélsz meg, de ha régóta gyűjtöd az erőt, hogy színvallásra bírd a párodat, ma teljesül ez a kívánságod.

Rák (06. 22-07. 22.) Lapozgass utazási katalógusokat, munkahelyeden viszont csak saját tudásodat használhatod – ha másokat kérsz fel, ők valósítják meg elgondolásaidat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha egy korábbi randi folytatását várod, akkor bátorítsd arra a pasit, hogy pajkos flörtbe bocsátkozzék veled, csak nehogy belesétálj szélhámosok csapdájába.

Szűz (08. 24-09. 23.) Amikor a kapcsolatod valamiért megromlik, vagy a párod csalódást okoz, hajlamos leszel visszavonulni a családodhoz, és alaposan kipanaszkodni magad.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha a főnököd vagy egyik rokonod azok közé az emberek közé tartozik, akik szívesen hallatják a hangjukat, remekül kijössz vele, ha figyelmesen hallgatod.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha valaki úgy próbál pénzt kicsikarni tőled, hogy arra emlékeztet, hogy bizonyára nem örülne a párod, ha megtudná, mit csináltál nélküle, egy fillért se adj neki.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Annyira szórakoztató társaságnak számítasz, hogy embertársaid tapintatlan megjegyzéseidet is megbocsátják, rokonaidtól viszont ne tagadd meg a segítséget.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a párod a mai napon egyedül hagy, és azonnal hiányérzeted támad, ahelyett, hogy álmodozásba menekülnél, hívd fel vagy küldj neki egy romantikus üzenetet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha egy kis változatosságra vágysz, szervezz csajbulit a barátnőiddel, ami azért ne legyen túl drága, mert nagyobb kiadásokat nem engedhetsz meg magadnak.

Halak (02. 20-03. 20.) Kreatív elméd bármilyen munkában az élre segíthet, de álmodozz kevesebbet, ne igyál alkoholt, és fektess egy kicsit nagyobb hangsúlyt a józan ész szavára.

Ez is érdekelhet

Ezt az üde pasztell szettet neked is kötelező beépítened a ruhatáradba!

Ezt az üde pasztell szettet neked is kötelező beépítened a ruhatáradba!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói