Ma igazán elemedben leszel - Egymondatos horoszkóp - augusztus 20. csütörtök

2020.augusztus.20.

Szent István napján a Merkúr belép saját otthonába, a Szűz jegyébe, ahonnan csak szeptember 5-én távozik. Az elkövetkező időszakban elemedben érzed magad, ha hasznos lehetsz céged és rokonaid számára.

Mivel még a legzavarosabb helyzeteket is elemzed, cégednél te lehetsz a gyakorlati agy. A Szűz-Hold reggel harmonikusan illeszkedik a Rák-Vénusszal, később a Bak-Jupiterrel és Plútóval, de este még a Halak- Neptunusszal is szembenállásba kerül: a Rák-Vénusz hazafias gondolatokat gerjeszt, ám ha belegondolsz, mit hagyunk a gyerekeinkre, talán éppen most határozod el, hogy a jövőben csak környezetbarát termékeket vásárolsz. Gyakorlatias és alapos éned kerül ma előtérbe, ezért csak akkor érzed magad igazán elégedettnek, ha kipipáltad a napi tennivalóidat. De ne a munkád legyen az egyetlen, ami számít a világon! Miért kellene elnyomnod az érzéseidet, a szerelmet és a szexet kizárnod az életedből?

Kos (03. 21-04. 20.) Szükséged van gondoskodására, és ha hitvesed vagy a család méltányolja a munkádat, szívesen dolgozol, bármilyen kevésbé látványos munkát kelljen is elvégezned.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha az utóbbi időben elhanyagoltad a művészeteket, ma ne mondj le ezekről az élvezetekről, de csak olyan pasival kavarj, aki érzékeny és csak hozzád tartozik!

Ikrek (05. 21-06. 21.) A családi összejövetelen üzleti ajánlattal rukkol elő egyik rokonod, ám ha a párod csak az üzlethez ért, tegyél róla, hogy észrevegye, amikor bebújsz az ágyába.

Rák (06. 22-07. 22.) Összefuthatsz valakivel, akit amúgy is meg kellett volna keresned, és az is kellemes felfedezés, hogy a párod és családod tagjai nem veszik semmibe gondjaidat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Tegyél rendet a számláid között, szabadulj meg a felesleges súlyoktól, most minden aprómunka könnyen megy, csak este rugaszkodsz el kissé a földtől.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne csinálj elefántot a bolhából, de ha a kedvesed vagy barátnőid hiányolják a társaságodat, a közös vacsorákat, próbálj mg törleszteni ebből valamennyit.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha az utóbb időben mást sem teszel, mint harcolsz gátlástalan, pénzéhes rokonaid ellen, ne csodálkozz azon, ha ma végre egyszer szeretnél egyedül maradni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha képtelen vagy kitérni egy kellemes meghívás elől, elutazol, vagy a barátnőkkel szervezel programot, céltudatosan kivetheted a hálódat egy házias pasira.

Ezzel a két csillagjeggyel jössz ki a legnehezebben

Ezzel a két csillagjeggyel jössz ki a legnehezebben

Nyilas (11. 23-12. 21.) Még az ünnepen is felszökhet céged megrendeléseinek száma, ezért nehéz elkerülni, hogy betemessenek a munkáddal és az üzlettel összefüggő apró feladatok.

Bak (12. 22-01. 20.) Hűvösnek és megközelíthetetlennek látszol, aki érdekes kihívást jelent egy érzelmes típusnak, akit izgatnak az ilyen nők, este viszont játszd el neki a csábos szirént.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma minden a pénz és a szex körül forog, de ha nem kaptad meg a pénzt a munkádért, ne legyen olyan kibírhatatlan számodra, hogy a pasid állja a számlákat.

Halak (02. 20-03. 20.) Tudod, hogy szükséged van kínosan rendszerető, megbízható pasidra, akit ma komoly döntésre bírhatsz, azt viszont nem kell eltűrnöd, hogy szétzúzza az álmaidat.

Ez is érdekelhet

Így teheted hangulatos randihelyszínné az otthonodat

Így teheted hangulatos randihelyszínné az otthonodat

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk