Ma igazán elemedben leszel - Egymondatos horoszkóp - augusztus 20. csütörtök

2020.augusztus.20.

Szent István napján a Merkúr belép saját otthonába, a Szűz jegyébe, ahonnan csak szeptember 5-én távozik. Az elkövetkező időszakban elemedben érzed magad, ha hasznos lehetsz céged és rokonaid számára.

Mivel még a legzavarosabb helyzeteket is elemzed, cégednél te lehetsz a gyakorlati agy. A Szűz-Hold reggel harmonikusan illeszkedik a Rák-Vénusszal, később a Bak-Jupiterrel és Plútóval, de este még a Halak- Neptunusszal is szembenállásba kerül: a Rák-Vénusz hazafias gondolatokat gerjeszt, ám ha belegondolsz, mit hagyunk a gyerekeinkre, talán éppen most határozod el, hogy a jövőben csak környezetbarát termékeket vásárolsz. Gyakorlatias és alapos éned kerül ma előtérbe, ezért csak akkor érzed magad igazán elégedettnek, ha kipipáltad a napi tennivalóidat. De ne a munkád legyen az egyetlen, ami számít a világon! Miért kellene elnyomnod az érzéseidet, a szerelmet és a szexet kizárnod az életedből?

Kos (03. 21-04. 20.) Szükséged van gondoskodására, és ha hitvesed vagy a család méltányolja a munkádat, szívesen dolgozol, bármilyen kevésbé látványos munkát kelljen is elvégezned.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha az utóbbi időben elhanyagoltad a művészeteket, ma ne mondj le ezekről az élvezetekről, de csak olyan pasival kavarj, aki érzékeny és csak hozzád tartozik!

Ikrek (05. 21-06. 21.) A családi összejövetelen üzleti ajánlattal rukkol elő egyik rokonod, ám ha a párod csak az üzlethez ért, tegyél róla, hogy észrevegye, amikor bebújsz az ágyába.

Rák (06. 22-07. 22.) Összefuthatsz valakivel, akit amúgy is meg kellett volna keresned, és az is kellemes felfedezés, hogy a párod és családod tagjai nem veszik semmibe gondjaidat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Tegyél rendet a számláid között, szabadulj meg a felesleges súlyoktól, most minden aprómunka könnyen megy, csak este rugaszkodsz el kissé a földtől.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne csinálj elefántot a bolhából, de ha a kedvesed vagy barátnőid hiányolják a társaságodat, a közös vacsorákat, próbálj mg törleszteni ebből valamennyit.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha az utóbb időben mást sem teszel, mint harcolsz gátlástalan, pénzéhes rokonaid ellen, ne csodálkozz azon, ha ma végre egyszer szeretnél egyedül maradni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha képtelen vagy kitérni egy kellemes meghívás elől, elutazol, vagy a barátnőkkel szervezel programot, céltudatosan kivetheted a hálódat egy házias pasira.

Ezzel a két csillagjeggyel jössz ki a legnehezebben

Ezzel a két csillagjeggyel jössz ki a legnehezebben

Nyilas (11. 23-12. 21.) Még az ünnepen is felszökhet céged megrendeléseinek száma, ezért nehéz elkerülni, hogy betemessenek a munkáddal és az üzlettel összefüggő apró feladatok.

Bak (12. 22-01. 20.) Hűvösnek és megközelíthetetlennek látszol, aki érdekes kihívást jelent egy érzelmes típusnak, akit izgatnak az ilyen nők, este viszont játszd el neki a csábos szirént.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma minden a pénz és a szex körül forog, de ha nem kaptad meg a pénzt a munkádért, ne legyen olyan kibírhatatlan számodra, hogy a pasid állja a számlákat.

Halak (02. 20-03. 20.) Tudod, hogy szükséged van kínosan rendszerető, megbízható pasidra, akit ma komoly döntésre bírhatsz, azt viszont nem kell eltűrnöd, hogy szétzúzza az álmaidat.

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!