Ma igazi sztárnak érezheted magad - Egymondatos horoszkóp: Május 27.

2020.május.27.

Az Oroszlán jegyében vonuló Hold hatására kreativitásod és önbecsülésed fokozódik. Ma reményekkel eltelve érkezhetsz a fodrászodhoz, és amikor távozol, dús fürtjeidet úgy dobhatod hátra, mint kedvenc sztárod. De kerüld a napozást, mert könnyen leéghetsz. Az alkohol- a kávé- vagy a nikotin pedig vérnyomás-ingadozást okozhat. A nap közepén, amikor a Hold szembenállásba kerül a Szaturnusszal, este pedig az Uránusztól kap támadást, szívesen lemondasz a munkahelyi és magánéleti stresszről. Egyrészt talán örülsz, hogy megszabadulsz egy hagyományosnak és normálisnak nem nevezhető kapcsolattól, másrészt viszont sérti a hiúságodat, hogy ez a különc pasi nem törődik veled.

Kos (03. 21-04. 20.) A párodnak és a gyerekednek fontos vagy, szingliként viszont, hogy egyik barátodhoz közelebb kerülj – hát ez nem megy olyan könnyen, mint ahogy elképzelted.

Bika (04. 21-05. 20.) Fontos számodra otthonod kényelme, ám ha el akarod kerülni a csontritkulást, fogyassz minél több sajtot, túrót - szükséged van a bennük található kalciumra.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mindent meg tudsz magyarázni, feledteted gyenge pontjaidat, s egy kötetlen csevegés eltereli figyelmedet olyasmiről, amelyen ha akarnál, sem tudnál változtatni.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha újra kell kezdened az életet, elviselhetőbb vállalkozásod újraélesztése, ha van kire támaszkodnod: jómódú barátra, aki nehéz óráidban is melletted áll.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nézz körül az irodában, vedd ki részedet a rendcsinálásból, de a párodat ma nem sikerül rávenned arra, hogy többet foglalkozzon veled, mint a munkájával.

Szűz (08. 24-09. 23.) A szabálytalan szívverés azt üzeni, hogy valamit rosszul értelmezel vagy csinálsz, ám ha nem tudsz elmenni az esti randira, legalább telefonon mentsd ki magad.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Társaságra vágysz, de ne élj vissza kedvező helyzeteddel: tartsd tiszteletben, ha a partnered (barátnőd) csak a problémáival vagy az üzlettel akar foglalkozni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Itt az alkalom, hogy nevet szerezz magadnak a szakmában, ne szalaszd el; a párod remek pasi, de te nem becsülöd azt, amid van, csak ha egyszer elveszíted.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Világosan a tudomására hozod rokonaidnak, kollégáidnak, hogy mire gondolsz - egyeseket ugyan megsértesz, mások viszont üdítőnek tartják pimaszságodat.

Bak (12. 22-01. 20.) Hajszolod a nyereséget, de valaki bogarat ültet a pasid fülébe: kiderülhet, hogy nem szerelemből fekszel le vele, hanem a vagyonára vagy az örökségére fáj a fogad…

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ahhoz, hogy igazi változást érj el a fiúdnál, nem elég jól társalogni, műveltségedet és technikai érzékedet csillogtatni – többet kell törődnöd a küllemeddel.

Halak (02. 20-03. 20.) Bizonyíthatsz a munkádban, ám ha vonzódsz egyik kollégádhoz, aki a nők bálványa, ne lepődj meg azon, ha csak értékes munkatársat, legfeljebb barátot lát benned.

Ez is érdekelhet

Napi menő: Pattanásos modellel mutatta be az új kollekcióját a H&M

Napi menő: Pattanásos modellel mutatta be az új kollekcióját a H&M

GLAMOUR Horoszkóp

A Nyilasoknak anyagi gondjaik lehetnek, a Bakok sikeresek lesznek vállalkozásukban - Napi horoszkóp: Május 17.

A Nyilasoknak anyagi gondjaik lehetnek, a Bakok sikeresek lesznek vállalkozásukban - Napi horoszkóp: Május 17.

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod