Ma igazi sztárnak érezheted magad - Egymondatos horoszkóp: Május 27.

2020.május.27.

Az Oroszlán jegyében vonuló Hold hatására kreativitásod és önbecsülésed fokozódik. Ma reményekkel eltelve érkezhetsz a fodrászodhoz, és amikor távozol, dús fürtjeidet úgy dobhatod hátra, mint kedvenc sztárod. De kerüld a napozást, mert könnyen leéghetsz. Az alkohol- a kávé- vagy a nikotin pedig vérnyomás-ingadozást okozhat. A nap közepén, amikor a Hold szembenállásba kerül a Szaturnusszal, este pedig az Uránusztól kap támadást, szívesen lemondasz a munkahelyi és magánéleti stresszről. Egyrészt talán örülsz, hogy megszabadulsz egy hagyományosnak és normálisnak nem nevezhető kapcsolattól, másrészt viszont sérti a hiúságodat, hogy ez a különc pasi nem törődik veled.

Kos (03. 21-04. 20.) A párodnak és a gyerekednek fontos vagy, szingliként viszont, hogy egyik barátodhoz közelebb kerülj – hát ez nem megy olyan könnyen, mint ahogy elképzelted.

Bika (04. 21-05. 20.) Fontos számodra otthonod kényelme, ám ha el akarod kerülni a csontritkulást, fogyassz minél több sajtot, túrót - szükséged van a bennük található kalciumra.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mindent meg tudsz magyarázni, feledteted gyenge pontjaidat, s egy kötetlen csevegés eltereli figyelmedet olyasmiről, amelyen ha akarnál, sem tudnál változtatni.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha újra kell kezdened az életet, elviselhetőbb vállalkozásod újraélesztése, ha van kire támaszkodnod: jómódú barátra, aki nehéz óráidban is melletted áll.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nézz körül az irodában, vedd ki részedet a rendcsinálásból, de a párodat ma nem sikerül rávenned arra, hogy többet foglalkozzon veled, mint a munkájával.

Szűz (08. 24-09. 23.) A szabálytalan szívverés azt üzeni, hogy valamit rosszul értelmezel vagy csinálsz, ám ha nem tudsz elmenni az esti randira, legalább telefonon mentsd ki magad.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Társaságra vágysz, de ne élj vissza kedvező helyzeteddel: tartsd tiszteletben, ha a partnered (barátnőd) csak a problémáival vagy az üzlettel akar foglalkozni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Itt az alkalom, hogy nevet szerezz magadnak a szakmában, ne szalaszd el; a párod remek pasi, de te nem becsülöd azt, amid van, csak ha egyszer elveszíted.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Világosan a tudomására hozod rokonaidnak, kollégáidnak, hogy mire gondolsz - egyeseket ugyan megsértesz, mások viszont üdítőnek tartják pimaszságodat.

Bak (12. 22-01. 20.) Hajszolod a nyereséget, de valaki bogarat ültet a pasid fülébe: kiderülhet, hogy nem szerelemből fekszel le vele, hanem a vagyonára vagy az örökségére fáj a fogad…

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ahhoz, hogy igazi változást érj el a fiúdnál, nem elég jól társalogni, műveltségedet és technikai érzékedet csillogtatni – többet kell törődnöd a küllemeddel.

Halak (02. 20-03. 20.) Bizonyíthatsz a munkádban, ám ha vonzódsz egyik kollégádhoz, aki a nők bálványa, ne lepődj meg azon, ha csak értékes munkatársat, legfeljebb barátot lát benned.

Ez is érdekelhet

Megdöbbentő, mi történik, ha napi két csésze kávét iszol

Megdöbbentő, mi történik, ha napi két csésze kávét iszol

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói