Ma ihletett hangulatba kerülsz - Egymondatos horoszkóp - június 2. szombat

2018.június.2.

A barátságos Vénusz-Neptunusz rezgések hatására ma szinte megmámorosodhatsz a tengerpart vagy a csillogó víz látványától. Boldognak és hasznosnak érzed magad, ha szívességet tehetsz szeretteidnek, vagy vigaszt nyújthatsz valakinek, akinek együttérzésre van szüksége. Van, aki megtalálja az ideális partnert, míg mások (művészek, zenészek, táncosok és festők) különlegesen ihletett hangulatba kerülnek. Mivel ösztönös érzékenységgel közelítesz másokhoz, kapcsolataidat az odaadás, a kölcsönös segítségnyújtás és az idealizmus jellemzi. Szakmai és üzleti téren megérzéseid és mások szükségleteinek kielégítése révén tárulhatnak fel olyan lehetőségek, amelyekről eddig álmodni sem mertél.

Kos (03. 21-04. 20.) Lakásgondod megoldódik, ingatlanügyben kövesd azt, amit egy belső hang sugall, de vajon létezik-e olyan pasi a világon, akiért kész lennél áldozatokat vállalni?

Bika (04. 21-05. 20.) Barátnőd melletted áll, mindketten csak nyerhettek az együttműködéssel, de egy nagyszabású csajos ebédre egy menő étterembe se mondj nemet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma készpénzre válthatod kreativitásodat, növelheted céged forgalmát, és ha szívesen foglalkozol régiségekkel, mindenekelőtt felkutatásuk jelenthet nagy örömet.

Rák (06. 22-07. 22.) A családi nyaralás pompás ötletnek bizonyul, ám ha idegen vagy is egy idegen országban, nem kellene azonnal visszautasítanod egy vonzó bennszülött meghívását.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma szívesen szövögetsz érzéki álmokat, de valaki becsaphat, megkopaszthat, titkos szeretődről is kiderülhet, hogy pénze nincs, csak adósságai vannak.

Júniusi HOROSZKÓP: Igazi mesebeli hónapot ígérnek a csillagok, tele humorral, sikerrel, csábítással

Júniusi HOROSZKÓP: Igazi mesebeli hónapot ígérnek a csillagok, tele humorral, sikerrel, csábítással

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha összefogsz a pároddal, a mai nap kézzelfogható haszonnal zárulhat, egy közös kiruccanás pedig jó alkalom arra, hogy megfontold a pasid házassági ajánlatát.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Sokat ábrándozol, de munkatársaid jobb együttműködésre törekszenek, főnökeid jobban támogatnak, ha érezteted velük, mennyire fontosak számodra.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha üdülsz vagy vitorlázol, beérkezel a szerelem kikötőjébe, valakit közel engedsz magadhoz, sőt este még a finom ételek és italok is megteszik a maguk hatását.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ingatlanügylettel jól járhatsz, de ha kertes házban élsz, ne felejtsd el bezárni az ajtókat, mert ma könnyen lebukhatsz, ha indiai kendert termesztesz az udvarban.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a párod azt állítja, te vagy álmai megtestesítője, hidd el neki, ha pedig táncórákat kell venned, vagy a ruhatáradat átalakítani, megtanít mindenre, amit tudnod kell.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Munkádban, anyagi ügyeidben ma minden remekül alakul, de az sem baj, ha olyan napirendet készítesz, mely lehetővé teszi, hogy a családodra is időt szánj.

Halak (02. 20-03. 20.) A szex és a romantika olyasmi, amit ma együtt élvezhetsz a pároddal, kreativitásod és csalhatatlan ösztöneid révén pedig új pénzszerzési lehetőségre bukkanhatsz.

Ez is érdekelhet

Lizzo olyan ebben a ruhában mintha Csodaországból lépett volna ki

Lizzo olyan ebben a ruhában mintha Csodaországból lépett volna ki

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít