Ma indulj bevásárló körútra - Egymondatos horoszkóp: November 19.

2019.november.19.

Természetes, hogy ma az Oroszlán-Hold, a Nyilas-Vénusz és Jupiter háromszögének hatására a szerelem, a flört és a kreativitás kerül előtérbe. Ma szívesen költesz nagyobb összeget luxuscikkekre, kozmetikai szerekre és parfümökre. Kellemes kikapcsolódást jelenthet az utazás vagy a színház, de mindenképpen valamiféle látványosságot válassz. Ami a párkapcsolatodat és az anyagiakat illeti, ma bevállalhatsz egy merész kockázatot. A Mars jegyet vált: január 3-ig a Skorpió jegyében folytatja útját. Szükséged lesz rendszeres szexre, hogy energiád felszabadulhasson. "A szőröstől-bőröstől felfallak" kijelentés pedig kizárólag egy Skorpió-hölgytől származhat.

Bika (04. 21-05. 20.) Alkalmas időpont hajvágásra, tisztán szexuális szempontból könnyen elcsábíthatsz valakit, akit feszes popsid lenyűgöz - lakásodat pompa és nagyzás jellemezheti.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma szervezz társas programot, és ajándékozd meg partneredet azzal a figyelemmel, amelyet kiérdemelt, de könnyen kivívhatod riválisaid érthetetlen irigységét.

Rák (06. 22-07. 22.) Pénzes munka a láthatáron, ezért nyugodtan szánj magadra némi pénzt, menj fodrászhoz, kozmetikushoz, már csak azért is, hogy egy kicsit téged is kényeztessenek.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Lepd meg kedvesedet valami nem mindennapi dologgal - nem túlzás egy hangulatos vacsora vagy színházlátogatás, de a szex ellen sem lesz kifogásod.

Szűz (08. 24-09. 23.) A család most sokkal jobban számít a jelenlétedre és segítségedre, de ha anyagiakról vagy lakásvásárlásról van szó, hagyj magadnak elegendő időt a döntésre.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Társaságodban kiemelkedő szerepet játszhatsz, nagyvonalúságoddal, optimizmusoddal tárgyalópartneredet és üzletfeleidet is jó irányban befolyásolhatod.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Az egész üzleti világ a lábaid előtt hever, a gazdagság pedig egyike azoknak az összetevőknek, amely hozzájárulhat egy szerelmi folyamat beindításához.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A kiszemelt lény vagy egy üzletfél meghódításához létfontosságú a külső megjelenés, de utazásra, színpadi fellépésre, randevúzásra is kedvező az időpont.

Bak (12. 22-01. 20.) Egy szexis üzletfél biztosan felébreszti kíváncsiságodat, és elgondolod, milyen lenne ágyba bújni vele - csak nehogy ennek a pasinak a vagyona bolondítson meg.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A kedvező tendenciák ma tovább erősödnek, minden a legnagyobb rendben halad, eközben a szerencsés véletlen összehozhat a szerelemmel és pártfogókkal is.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma sikerül olyan partnert vonzanod, akivel szakmai kapcsolatban állsz, de a hivatásodban és vállalkozásodban is történhet nagy jelentőségű esemény.

Ez is érdekelhet

Ismét bebizonyították: Jennifer Lopez és Ben Affleck a vörös szőnyeg legédesebb párosa

Ismét bebizonyították: Jennifer Lopez és Ben Affleck a vörös szőnyeg legédesebb párosa

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói