Ma inkább ne menj bele rizikós helyzetekbe - Egymondatos horoszkóp - október 3. szerda

2018.október.3.

A mai napon, amikor a Merkúrt a Plútó bombázza, legyél fokozottan óvatos a munkáddal és a közlekedéssel kapcsolatos veszélyes helyzetekben, ne hagyd magad manipulálni, befolyásolni, ne írj alá fontos dokumentumokat, állj ellen a megvesztegetésnek, de te is kerüld az igazság elferdítését. Ne akard a véleményedet és nézeteidet mások torkán "lenyomni", de legyél képesek elfogadni mások érveit. Ez a konstelláció azonban lehetővé teszi, hogy leáss az esetleges kommunikációs, munkahelyi vagy üzleti problémák gyökeréig. Megeshet, hogy olyan dolgokkal és témákkal kell foglalkoznod, amelyekről korábban hallani sem akartál, és az sem kizárt, hogy olyan emberekkel kell kommunikálnod, akiket ki nem állhatsz.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha úgy érzed, nem dolgozhatsz tovább egy olyan vállalatnál, ahol szemet kell hunynod a csúszópénzek és a könyvelés meghamisítása fölött, biztosan felmondasz.

Bika (04. 21-05. 20.) Kerüld a baleset- és bírságveszélyes helyzeteket, és ha fizetésemelésről vagy munkáról tárgyalsz, sokkal célratörőbben kellene kommunikálnod és viselkedned.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egy üzleti társulás lehetősége ugyan felmerül, de ne higgyél mások becsületességében, ráadásul szerelmi kapcsolatodban is hatalmi csatározásokra van kilátás.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha úgy érzed, hogy vesztésre állsz egy családi vagy házastársi vitában, feleslegesen kioktatsz mindenkit, de aztán ne csodálkozz azon, hogy aki csak teheti, elkerül.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Egy felbontott szerződés szerethet keserű pillanatokat, ráadásul ma azt is számba kell venned, milyen veszélyek származhatnak a rosszindulatú híresztelésekből.

Szűz (08. 24-09. 23.) Jó érzés ágyba bújni valakivel, aki iránt szélsőséges érzéseket táplálsz, de kerüld az összetűzést főnököddel és a szakmáddal vagy a pénzzel kapcsolatos döntéseket.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma az legyen a célod, hogy elhalaszd egy pénzügyi konfliktus megoldását, ingatlanügyletet napolj el, és ismerd fel egy kapcsolat manipulatív jellegét!

Októberi horoszkóp: Ne engedd, hogy az anyagi problémák megkeserítsék az életed

Októberi horoszkóp: Ne engedd, hogy az anyagi problémák megkeserítsék az életed

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne hagyd magad megvesztegetni, ne adj el bizalmas üzleti információkat, ám ha képtelen vagy a tudásod legjavát nyújtani, akkor ne tárgyalj pénzről.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A házasság és a barátság is üzlet, és ha nem kezeled üzletként, akkor azzal töltöd el az életedet, hogy másokat elégedetté, magadat viszont szerencsétlenné teszed.

Bak (12. 22-01. 20.) Néha rákényszerülsz, hogy a megfelelő image fenntartása érdekében különféle rafinált praktikákhoz és játszmákhoz folyamodj, de ma ne add a nevedet semmihez.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Összekaphatsz a főnökkel, ám ha üzletről vagy új megbízásról tárgyalsz, ne add ki a kezedből a bizonyítékaidat, mielőtt meg nem egyeztél az összegben.

Halak (02. 20-03. 20.) Valakinek, akivel tárgyalsz, nemcsak az üzleti érdeklődését kelted fel, de ha kimerítőnek érzed az érdekkapcsolatot, akkor most hátat fordíthatsz mindennek.

Ez is érdekelhet

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

Szépséghírek

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

Ezt látnod kell: Billie Eilish barnára festette a haját!

Divathírek

3 trükk a réteges öltözködéshez, amit Diana hercegné mindig bevetett

3 trükk a réteges öltözködéshez, amit Diana hercegné mindig bevetett