Ma is idegeskedésre kell készülnöd - Egymondatos horoszkóp - október 20. csütörtök

2016.október.20.

Ebben az időszakban, amikor a Merkúr szembenállásba kerül az Uránusszal, nem árt, ha hozzászokunk a normális rutin felborulásával járó változásokhoz. Gyakran bosszankodunk mások meggondolatlan, provokáló megjegyzései miatt, az idegesség és a stressz pedig vitákhoz, balesetekhez vezethet. Ez a fényszög sokkoló híreket, provokációkat, szellemi és idegrendszeri kimerülést okozhat. Kedvezőtlen időszak az utazásra.

Kos (03. 21-04. 20.) Meggondolatlan kijelentéseiddel ne sokkold környezetedet; fogadd meg partnered vagy egyik rokonod jó tanácsát, aki kívülállóként most jobban látja a helyzetet.

Bika (04. 21-05. 20.) Mivel munkahelyeden, bevételedben sok a bizonytalansági tényező és a személyi változás, ha még a céged is nehéz helyzetbe kerül, stressz-szinted megemelkedhet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Gyermeked, partnered vagy egyik ismerősöd váratlan húzásai meglephetnek: nehéz megmagyarázni a helyzetet, de elfogadni vagy lenyelni sem könnyebb.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha veszélybe kerül az állásod és a jövedelmed, és az otthonodban sincs minden rendben, a változások feldolgozása miatt szakítanod kell a régi beidegződésekkel.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Online induló szerelmed vagy barátságod, amely a személyes találkozás élménye nélkül működik, nem feltétlenül fejlődik megbízható kapcsolattá.

Szűz (08. 24-09. 23.) Váratlan kiadás borzolja idegeidet, kollégáid, főnökeid, üzletfeleid reakciói kiszámíthatatlanok, sőt még egy szakmai vagy pénzügyi kapcsolat is megszakadhat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha megpróbálod bebizonyítani párodnak, mennyire ésszerűtlen a viselkedése, ettől csak ingerült lesz: törődj bele, hogy nem alkalmazkodik a te szabályaidhoz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha képtelen vagy mások utasításait teljesíteni, vagy megbirkózni a munkahelyi változások okozta stresszel, talán át kellene váltanod a szabadúszásra.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne borulj ki, ne rendezz jelenetet, ha főnököd, partnered vagy gyermeked áthág néhány szabályt, vagy úgy viselkedik, mintha kifordult volna önmagából,

Bak (12. 22-01. 20.) Állásváltoztatást, költözködést ne siettess, mert az eredmény megjósolhatatlan, ráadásul a számítógéped és más elektronikus kütyük is fellázadnak ellened.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem kedvez a nap az utazásnak, az internetes ismerkedésnek, sem az üzleti ügyeknek, és elég sok tanulópénzt fizethetsz azért, amit meggondolatlanul kimondasz.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha egy váratlan veszteség esetére van egy gondosan kidolgozott tartalék terved, nincs okod az idegeskedésre, de nem engedheted meg magadnak a kockázatot.

Ez is érdekelhet

A szerethető öregedésről – A hét könyve: Egyedül

A szerethető öregedésről – A hét könyve: Egyedül

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít