Ma izgalmas erotikus élményben lesz részed - Egymondatos horoszkóp - március 27. szerda

2019.március.27.

A Halak-Vénusz és a Bika-Uránusz rezgések befolyására szívesen vállalsz kockázatot a szerelemben és a pénzügyekben, bármilyen merész kísérletre kapható vagy, és ha szeretnéd felfrissíteni az utóbbi időben unalomba fulladt párkapcsolatodat, legyél kreatív, lepd meg a párodat egy őrült programmal!

Ma izgalmas erotikus élményben lesz részed - Egymondatos horoszkóp - március 27. szerda
Fotó: giphy

Egyesek váratlanul esnek szerelembe, viszont az Uránusz inkább a laza, kötetlen viszonyoknak kedvez, semmint a hosszútávra szóló elkötelezettségnek. Most érdemes felújítani társasági és üzleti kapcsolataidat, és ha rendelkezel olyan különleges képességgel, amelynek révén pótolhatatlanná válhatsz mások számára, akkor váratlan bevételre tehetsz szert. Megeshet, hogy némi protekcióval olyan ajtók tárulnak fel előtted, amelyeken eddig hiába kopogtattál.

Kos (03. 21-04. 20.) Művészek, szabadúszók számára olyan bevételi lehetőség bukkan fel, amely nem nevezhető mindennapinak, de a párod vagy egyik barátod a pénzedre pályázhat.

Bika (04. 21-05. 20.) Kisebb vagyonra tehetsz szert azzal, hogy ráérzel az új trendekre, ráadásul egy váratlanul kialakult kapcsolat révén megszerezheted álmaid állását.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha szeretnéd, hogy művészi adottságaidat elismerjék, akkor dobd be magad, de munkahelyi kalandod miatt könnyen egy botrány középpontjába kerülhetsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha meghívást kapsz egy ismeretlen társaságba, új ismeretség vagy üzleti ajánlat kapcsolat révén pénzhez juthatsz - magánéletedbe pezsgést hozhat egy váratlan utazás.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Izgalmas erotikus élményt, váratlan munkalehetőséget ígér a mai nap, de a személyes kapcsolatok jelentik a kulcsot, hogy új üzleti lehetőségek után nézz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Tűzd programodra, hogy a pároddal rendszeresen kerestek közös szórakozási lehetőségeket, vedd számba, mi az, amit mindketten élveztek: utazás, bulizás.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Új munkalehetőség és bevételi forrás a láthatáron, de ha addig vársz, amíg egy újító ötlet kész arra, hogy elfogadják, már késő, valaki megelőzhet a kiaknázásával.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Próbáld meg elkerülni, hogy karjaid polipként fonódjanak a párod nyakára, aki most csak izgalmat, és nem szoros közelséget keres a kapcsolatotokban.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Igyekezz összeegyeztetni otthoni életedet a munkáddal és szerelmi életeddel, bőröd feszessége érdekében pedig gyakran használj váltott hideg-meleg zuhanyt.

Bak (12. 22-01. 20.) Kedvet kaphatsz a kockázatvállaláshoz és a virtuális randizáshoz, de valószínű, hogy izgalmas együttlétet, nem szoros közelséget keresel kapcsolatodban.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Hozzátartozóid elvárják, hogy jó családfenntartó legyél, de értesd meg velük, hogy a családfenntartás anyagi terhei mellett osztozzatok az otthoni teendőkön is.

Halak (02. 20-03. 20.) Hallgass a megérzéseidre, melyek azt súgják, hogy érdemes azzal a jómódú pasival randevúznod, szexelned és üzletelned is, akit a világhálón ismertél meg.

Ez is érdekelhet

Nálad mennyi élelmiszer landol a kukában? Íme 5 tipp, hogy tudatosabb vásárló lehess

Nálad mennyi élelmiszer landol a kukában? Íme 5 tipp, hogy tudatosabb vásárló lehess

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.