Ma jó benyomást tudsz kelteni magadról, használd ki - Egymondatos horoszkóp: Május 12.

2019.május.11.

Mivel az Oroszlán jegyében lévő Hold a nap közepén harmonikus fényszöget zár be a Vénusszal és a Marssal, jó benyomást keltesz magadról, és szívesen csatlakozol befolyásos körökhöz, fontos emberekhez. Az időpont alkalmas nemesfémek, értékes tárgyak vásárlására, hajvágásra, művészi és kreatív adottságaid kibontakoztatására, a barátok, a szerelmi és üzleti partnerek elkápráztatására. Ma bátran kockáztathatsz, szervezhetsz egy közös programot a kedveseddel. Szánj időt a testmozgásra is, de ha a szíveddel problémák voltak korábban, akkor ügyelj a fokozatos terhelésre, és pihenj eleget. Mivel a délutáni óráktól a Hold már a Szűz jegyében halad, ne csinálj a bolhából elefántot, és bánj óvatosan a kritikával.

Kos (03. 21-04. 20.) Végre időt szakíthatsz kedvteléseidre, az alkotás ihlete is megszáll, de kereshetsz olyan elfoglaltságot is, amely emeli a hőfokot közted és partnered között.

Bika (04. 21-05. 20.) Nem bontakoztathatod ki kreativitásodat, ha mindenestül leköt, hogy rokonaid elvárásainak megfelelj, de a kreativitással végzett otthoni munka élvezetes lehet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha utazni szeretnél, ne mondj le róla, de az is fontos, hogy szép élményeket gyűjtsetek a pároddal: ma csábítsd el úgy, ahogy az mindkettőtöknek öröm.

Rák (06. 22-07. 22.) Olyasmi történhet a mai napon, hogy párkapcsolatod problémáiért például új ruhák, smukkok vagy drága luxuscikkek vásárlásával igyekszel kárpótolni magad.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Mivel az Oroszlán-Hold nem kedvez a házimunkának, törődj szeretteiddel, sportolj, vállalj kockázatot, vagy szervezz egy kellemes baráti összejövetelt.

Szűz (08. 24-09. 23.) Az egyedül töltött idővel kapcsolatban az lehet a probléma, hogy alkalmat ad a töprengésre, ami olykor hasznos lehet, ha érzelmi téren van átgondolni valód.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Az idő kedvez a nyilvános szereplésnek, egy váratlan találkozás is izgalmas élményeket ígér, de miért a szerelemre gondolsz, nem volna jobb egy új barátság?

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel ma szokatlanul nagy a teljesítőképességed, mind a munkahelyeden, mind az ágyban vagy az üzleti életben kihozhatod magadból a maximumot.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Jó szeretőként megcsillogtathatod merész szerelmi technikádat, de fogadd el párod erotikus kívánságait anélkül, hogy nőiességedben megsértve éreznéd magad.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha netán alakváltozásra lenne szükséged, eredményt mindenekelőtt a testmozgástól várhatsz, de ha készen állsz a szexre, akkor ma engedhetsz a csábításnak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma szokatlanul szexisnek érzed magad, de tartsd észben, hogy a csinos pofi és a feszes test nem sokat ér, ha nem társul hozzá éles elme vagy meleg szív.

Halak (02. 20-03. 20.) A különmunka ráér, de vigyázz, mert a munkahelyi híresztelések szerint több jómódú, befolyásos pasival nem csupán szakmailag vagy üzletileg érintkezel.

Ez is érdekelhet

Ezzel a 6 csillagjeggyel a legjobb a szex

Ezzel a 6 csillagjeggyel a legjobb a szex

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

Divathírek

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most

Ismét itt az aranyláz - ezek a legdivatosabb ékszerek most