Ma jó rezgések befolyásolnak - Egymondatos horoszkóp - január 3. szerda

2018.január.3.

A jóindulatú Vénusz-Neptunusz rezgések befolyására szívesen nyújtunk önzetlen támogatást partnerünknek és szeretteinknek, romantikát, gyengédséget adunk és kapunk, embertársainknak pedig kizárólag a jó tulajdonságait vesszük észre. Ösztönös megérzéseink remekül működnek, művészi hajlamunk és alkotó fantáziánk szárnyakat kap, és ebben az időszakban szívesen veszünk részt jótékonysági akciókban. Jó szimatunkkal ráérezhetünk az ígéretes szakmai és pénzügyi lehetőségekre, de szívességet is most érdemes kérnünk. Zenészek, művészek, táncosok különösen inspirált és sikeres időszakot élhetnek át.

Kos (03. 21-04. 20.) Mielőtt belemennél egy munkahelyi kapcsolatba, előre tisztázd, hogy mit akarsz általa elérni, de ne áldozd föl a saját karrieredet és anyagi érdekeidet a párod kedvéért.

Bika (04. 21-05. 20.) A művészi tevékenységek sikert ígérnek, az egyedülállók számára pedig az utazás vagy a külföldi munkavállalás ma tálcán kínálja az ismerkedési lehetőségeket.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne reménykedj benne, hogy kedvesed majd kihúz az adósságokból, ne koslass egy munka- vagy üzlettárs után, és lehetőleg soha ne szeresd el másvalaki partnerét.

Rák (06. 22-07. 22.) Szeretetet, biztonságot, mély érzelmeket és ragaszkodást akkor várhatsz el párodtól, ha egyre többet adsz magadból, és romantikus meglepetésekkel kedveskedsz neki.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Megakadhat a szemed egyik kollégádon vagy üzletfeleden, de ne keresd a félrelépés lehetőségét, ne kockáztasd kapcsolatodat egy titkos viszony kedvéért.

Szűz (08. 24-09. 23.) A mai napra érvényes tipp: ha szereteted, együttérzésed és vonzalmad elég erős, akkor rosszabb tulajdonságainak megismerése után is szeretni fogod a párodat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szereted az antik bútorokat, de azért rendezd úgy, hogy a lakásnak legyen olyan pontja is, ahol te és a párod munka után kényelmesen hátradőlve pihenhettek.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma mutatkozz a legelőnyösebb oldaladról, és teremtsd meg az alkalmat ahhoz, hogy kedvesed szíve megnyíljék, és felfedje gondoskodó, romantikus énjét.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne támassz irreális követeléseket családoddal szemben, de ha barátaid vagy régi kollégáid jól jövedelmező másodállást kínálnak, oszd meg a jó hírt a rokonsággal.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a pasid szépeket mond, köszönd meg a bókokat egy mosollyal, de fejezd ki közvetlenül az óhajaidat, és ne szégyellj segítséget kérni párodtól vagy főnöködtől.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma hallgass a megérzéseidre, ne pazarold sem a szeretetedet, sem a pénzedet olyasvalakire, aki az érzéseiddel és érdekeiddel kapcsolatban erősen elgondolkoztat.

Halak (02. 20-03. 20.) Könnyen alakítasz ki üzlettársi kapcsolatokat, egy barátság szexuális vonzalommá érlelődhet, ráadásul a szépségápolási termékeket is remek érzékkel választod ki.

Ez is érdekelhet

Hihetetlen: ezek a színészlegendák végül kimaradtak a Harry Potter-filmekből

Hihetetlen: ezek a színészlegendák végül kimaradtak a Harry Potter-filmekből

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Sztárhírek

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt