Ma jobban figyelj oda étkezési szokásaidra - Egymondatos horoszkóp: január 14. kedd

2020.január.14.

A Szűzben lévő Hold és a Bak-Jupiter barátságos fényszöge a nap első felében sikeres munkanapot jelez: ha nekifogsz egy új munkának, buzog benned a lelkesedés. A mai nap a tartós hullám készítésének, hajbeültetésnek, zsírleszívásnak a takarításnak, mindenféle házimunkának és a kevésbé látványos feladatok elvégzésének is kedvez. De érzelemszegény beállítottság jellemzi ezt a Hold-állást: úgy érezheted, hogy az emóciók útját állják a jó teljesítménynek. Mivel az esti órákban a Hold szembenállásba kerül a Neptunusszal, fogd vissza magad, amikor bizonyos dolgokat meg akarsz csinálni mások helyett. Ha túl sok időt töltöttél azzal, hogy másokon segítettél, már éppen ideje, hogy magadra is gondolj.

Ma jobban figyelj oda étkezési szokásaidra - Egymondatos horoszkóp: január 14. kedd
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha feljebb akarsz jutni a ranglétrán, fogadd el munkahelyed realitásait, s ha a cégednél szigorúak a normák, jobban együtt kell működnöd főnököddel és kollégáiddal.

Bika (04. 21-05. 20.) Szerelemre van szükséged, nem futó kalandra, de este olyan helyzetbe kerülsz, amikor nem akarsz megtenni valamit, de a párod vagy a barátok kedvéért bevállalod.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A pénzügyek beárnyékolhatják családi kapcsolataidat, a főnököddel szemben tartsd be a három lépés távolságot, és vigyázz, mert érzelmeid megtéveszthetnek.

Rák (06. 22-07. 22.) Hidd el, nem érdemes pereskedni a kártérítési bíróságon az autódon lévő karcolás miatt, de törődj bele, hogy mindig is lesznek olyanok, akikkel nem értesz egyet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha társas vállalkozásod csak veszteséget termel, nyomozd ki, mi lehet ennek az oka; csinálj jobb forgalmat, mert ha nincs nyereség, akkor tönkrementek.

Szűz (08. 24-09. 23.) Megbízhatóságoddal, tökéletesen kivitelezett munkáiddal pótolhatatlan lettél a cégnél, de este képtelen vagy a párod és más emberek előtt érzelmileg megnyílni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha főnököd nincs megelégedve a munkáddal, nézzétek végig a lehetséges megoldásokat, de ne akard a munkahelyi légkört túlzott engedményekkel javítani.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Legyél együtt a barátaiddal, de ne legyél se mentőangyal, se csapodár; az esti órákban viszont kételkedsz benne, hogy tényleg hűséges-e hozzád a párod.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Szívesen gondoskodsz a családról és szeretteidről – nekik csak annyi a dolguk, hogy értékeljék, ne pedig elvárják, de ma jobban figyelj oda étkezési szokásaidra.

Bak (12. 22-01. 20.) A jó kapcsolat alatt azt érted, ha a párod hozzásegít a céljaid – karrier, utazás stb. eléréséhez, de ezt csak úgy valósíthatod meg, ha közösen tesztek ezek eléréséért.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A gondtalan magánélethez sok pénzre van szükséged, a munka nem zavar, de ne feledkezz meg arról, hogy akit elcsábít a "könnyű pénz", az elárulja az elveit.

Halak (02. 20-03. 20.) A kapcsolat előtti elvárásoddal nincs semmi baj, problémáról csak akkor beszélhetünk, amikor nem veszed észre, hogy a fehér lovas hercegről álmodozol.

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!