Ma jól működnek a megérzéseid - Egymondatos horoszkóp - május 25. péntek

2018. május 25.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A jóindulatú Merkúr-Plútó rezgések megkönnyítik, hogy felismerd mások rejtett szándékait, ami különösen a fontos tárgyalásoknál és üzletkötéseknél jöhet kapóra. Alkalmas időpont mások befolyásolására, az okkultizmusban való elmélyedésre, válságkezelésre, PR-tevékenységekre, a sajtókapcsolatok kiaknázására, rejtélyes ügyek felderítésére, pénzügyi tranzakciókra. A hónap végén a ma egzakt Jupiter-Neptunusz sugárzás lehetővé teszi számodra, hogy spirituális életet élj, jótékonykodj és munkára fogd alkotó fantáziádat. Szerelmi és üzleti téren egyaránt jó hasznát veheted megérzésednek, és ha utazást tervezel erre az időszakra, ne sajnálj magadtól egy egzotikus tengerparti nyaralást.

Kos (03. 2l-04. 20.) Ma érdemes üzletről tárgyalni, szociális segélyt igényelni, de ha a pasid törzsvendége a kukkolós műsoroknak, akkor az a rossz érzésed támad, hogy csapdába estél.

Bika (04. 21-05. 20.) Sikeres tárgyalást, üzlet- és szerződéskötést ígér a mai nap, ráadásul a párod is megmutatja, hogy semmi esetre sem ökör, hanem egy nagyon jól szituált Bika.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Tartsd kordában a fantáziádat, mert úgy tűnik, még sohasem hallottad, hogy egy rendes főnök nem szűri össze a levet a beosztottakkal, de tárgyalhatsz új állásról.

Rák (06. 22-07. 22.) Partneredet bemutathatod a barátaidnak, és ha művészi tevékenységed, kreativitásod vagy egy romantikus utazás fontos számodra, imádni fogod ezt az időszakot.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Pénz-, ingatlan- és állásügyed jó irányba mozdul, és mivel nem lesznek anyagi gondjaid, légy készen arra, hogy szóbahozd partnerednek az együttélést.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egy sikeres vizsga vagy állásajánlat kedvezően befolyásolhatja egész életedet a szerelemben és a hivatásodban is, de ne késlekedj megosztani pároddal örömödet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Művészként rekordsebességgel haladsz a gazdagság felé, ráadásul egy új állás vagy ingatlan-tranzakció is igen vonzó, sőt anyagilag sem éppen előnytelen.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha ügyesen kérdezel, rájössz mindenre, amit üzletfeledről tudnod kell, a meggazdagodás sem csalóka délibáb, de az este, és kiváltképp az éjszaka a szerelemé.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Anyagi sikered következményeként biztos, hogy rokonod nem a két szép szemedért hív meg vacsorázni, de pár korty után se kotyogj ki bizalmas információkat.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha egyik barátod bulit rendez, és nem csak az új kapcsolatokból eredő haszon jár a fejedben, megismerkedés és egy két ital után valószínűleg az ágy következik.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Sikerül eladnod magad az álláspiacon, vagy szobára mész egy mackós fiúval, aki jó üzletet kínál vadságod ellensúlyaként, amire nagyon is szükséged van.

Halak (02. 20-03. 20.) Egy rendezvényen vagy utazáson értékes üzleti kapcsolatok születnek, és ha külföldön szeretnél dolgozni vagy tanulni, most kell pályáznod, beküldeni igénylésedet.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Sydney Sweeney aprócska bikiniben nyitotta meg a nyarat

Sydney Sweeney aprócska bikiniben nyitotta meg a nyarat

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Kell egy programötlet a romantikus kikapcsolódáshoz? - Mutatunk egyet! (x)

Kell egy programötlet a romantikus kikapcsolódáshoz? - Mutatunk egyet! (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

4 dolog, amit muszáj leellenőrizned a fényvédő címkéjén, mielőtt megveszed (x)

4 dolog, amit muszáj leellenőrizned a fényvédő címkéjén, mielőtt megveszed (x)

Mennyire szórod a pénzt? Töltsd ki tesztünket és derítsd ki! (x)

Mennyire szórod a pénzt? Töltsd ki tesztünket és derítsd ki! (x)