Ma kellemetlen kötelesség kedvetleníthet el - Egymondatos horoszkóp - február 13. csütörtök

2020.február.13.

Holnap Bálint-nap lesz, és mivel a Hold a kapcsolatok jegyében, a Mérlegben halad, tartsd észben, hogy a február 14-i találka kötelező a szerelmespároknak! A Holdat délután és este a Plútó és a Szaturnusz is támadja, de a Marssal barátságos fényszöget zár be, egy visszautasítás vagy kellemetlen kötelesség lesújthat, ráadásul főnököd követelései előtt is meg kell hajolnod, mégse barikádozd el magad egy energikus pasi közeledése elől. De azzal is legyél tisztában, hogy igazi kapcsolatra van szükséged, nem futó kalandra.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha ismered a korrekt viselkedés fogalmát, akkor a lelkiismeretednek együtt kell élnie azokkal a taktikákkal, amelyeket az előmenetel érdekében felhasználsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Igyekezz csírájában elfojtani a szakmai vitákat, keresd fel a fogorvost, de óvakodj attól, hogy nyomást gyakorolj valakire, akivel üzleti kapcsolatban állsz!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha kiderült, hogy a párodnak vagy egyik rokonodnak van több üzleti érzéke, szeresd őt önmagáért, s ne várj el tőle fényűző Valentin-napi ajándékokat.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha nem tudsz elszakadni a munkádtól, amit hozzátartozóid rossz néven vesznek, gondold át, nem áldozol-e aránytalanul sok időt munkádra családod rovására?

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Kerüld az értelmetlen munkahelyi összetűzéseket, de számtalan lehetőség kínálkozik arra, hogy összejöjj valakivel az edzésen vagy egy szórakozóhelyen.

Szűz (08. 24-09. 23.) Lesz időd beszerezni mindent, ami a közelgő Valentin-napi vacsorához elengedhetetlenül szükséges: pezsgőt, halat vagy rákot, ami fickóssá teszi a párodat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A családod ugyan az agyadra mehet, de olyan partnerre bukkanhatsz, aki hasonló módon keresi a kalandokat, hasonló mértékben szeret kockázatot vállalni.

Pénzhoroszkóp - Mi jellemez a pénzzel kapcsolatban a csillagjegyed alapján?

Pénzhoroszkóp - Mi jellemez a pénzzel kapcsolatban a csillagjegyed alapján?

Skorpió (10. 24-11. 22.) Nem vagy az a típus, aki kedvesen mosolyog minden szembejövőre, azt viszont mégsem kell eltűrnöd, hogy lehordjanak valamiért, amiről egyáltalán nem tehetsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A pénzzel való foglalkozás nem tesz derűlátóvá, de ha az esti órákban nagyobb társaságba invitálnak, valaki nagyon is figyel rád, csak valamilyen jelzésre vár.

Bak (12. 22-01. 20.) Ellenőrizd folyadékfelvételedet, ha túl keveset fogyasztasz, megsínyli a bőröd, rossz néven veszi a veséd, munkamániád pedig a párodat teheti boldogtalanná.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne mondj ítéletet senkiről, tedd túl magad egy kis munkahelyi vitán, de ha módodban áll utazgatni vagy, barátokkal találkozni, ragadd meg az alkalmat!

Halak (02. 20-03. 20.) Ha olcsón dolgozol, az emberek hajlamosak lesznek lebecsülni – lehetsz nagylelkű a magánéletedben, de az üzlet az üzlet, persze tehetsz némi engedményt.

Ez is érdekelhet

Szűkül a baráti köröd? Probléma vagy teljesen normális folyamat?

Szűkül a baráti köröd? Probléma vagy teljesen normális folyamat?

GLAMOUR Horoszkóp

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod