Ma kifizetődik az erőfeszítésed - Egymondatos horoszkóp - április 11. szerda

2018.április.11.

A Bikában lévő Vénusz barátságos fényszöge a Bak-Szaturnusszal ebben az időszakban arra ösztönöz, hogy minden erődet és kreativitásodat céged vagy vállalkozásod felvirágoztatásának szenteld. Kifizetődik! Jól ismered a pénzszerzés és a ranglétrán való feljebb kapaszkodás módját, és mivel két lábbal állsz a földön, ráadásul a luxusra és az érzéki élvezetekre sem mondasz nemet, párkapcsolatod is zökkenőmentesen halad. A bizalom, a hűség és egy közös vállalkozás hosszú távra szóló garanciát biztosíthat a szerelemhez. Ha biztos vagy párod szerelmében, gátlásaid is eltűnnek.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha mostani feladatoddal elkészültél, komoly anyagi haszonra tehetsz szert, sőt, ma még a főnyereményt is megnyerheted, ha egy vagyonos partnerrel társulsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha elutaztok külföldre, sikerül felélesztened házasságodban az erotikus izgalmakat, tudod ugyanis, hogy a szexológusok szerint a minőségi szex a "fiatalság forrása".

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ahelyett, hogy azon dühöngenél, hogy a kedvesed túl sokat költ, módoljátok ki, hogyan lehet jobban beosztani a pénzt, de ne altassátok el a problémákat.

Rák (06. 22-07. 22.) Szervezz a mai napra csajbulit, de ne fuss a főnököd után, akinek nincsenek romantikus hajlamai, csak azért, hogy megoldódjanak a munkahelyi gondjaid.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha az irodában keresed a szerelmet, de az állásod nem biztosít alkalmat erre, vállalj másodállást, de ne csak egy felsőbb vezetőt tarts megfelelő partinak.

Szűz (08. 24-09. 23.) Lehet, hogy csupán a szex és a szerelem miatt létesítesz párkapcsolatot, de ez még nem zárja ki egyértelműen a későbbi házasság vagy üzleti kapcsolat lehetőségét.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma könnyen szerzel hitelt, de ne hidd, hogy ha lefekszel valakivel, csak annál inkább vágyakozni fog utánad: jobb, ha a szexet megtartod valami jutalomnak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Munkában, szerelemben bevetheted erotikus vonzerődet, ha valamit el akarsz érni, de a párodnak nincs szüksége egy luxustyúkra, aki egyik partiról a másikra jár.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Keményen dolgozol, hogy növeld a bevételeidet, erőfeszítésed kifizetődik, de a pasidat ne csak arra használd, hogy elegáns éttermekbe vigyen el vacsorázni.

Bak (12. 22-01. 20.) Művészi karriered meglódul, hobbid fő foglalkozássá válhat, de ha valakivel megosztod az ágyadat, tedd félre tartózkodásodat, és add át magadat az érzéseidnek.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Megérné, ha elhantolnád egy kolléga vagy közeli rokon iránti ellenszenvedet, és inkább a kapcsolattól remélhető anyagi előnyöket tartanád szem előtt.

Halak (02. 20-03. 20.) Remek üzletet kötsz valakivel, szexuális vonzerődet kihasználhatod az üzletkötésnél, de egyik támogatódat nem csupán barátnak akarod, ennél sokkal többre vágysz.

Ez is érdekelhet

“Nincs annál rosszabb döntés, mint amikor valaki csak küllem alapján választ négylábút maga mellé” - Segítsd a kutyamentést!

“Nincs annál rosszabb döntés, mint amikor valaki csak küllem alapján választ négylábút maga mellé” - Segítsd a kutyamentést!

Szépség

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján