Ma kifizetődik az erőfeszítésed - Egymondatos horoszkóp - április 11. szerda

2018.április.11.

A Bikában lévő Vénusz barátságos fényszöge a Bak-Szaturnusszal ebben az időszakban arra ösztönöz, hogy minden erődet és kreativitásodat céged vagy vállalkozásod felvirágoztatásának szenteld. Kifizetődik! Jól ismered a pénzszerzés és a ranglétrán való feljebb kapaszkodás módját, és mivel két lábbal állsz a földön, ráadásul a luxusra és az érzéki élvezetekre sem mondasz nemet, párkapcsolatod is zökkenőmentesen halad. A bizalom, a hűség és egy közös vállalkozás hosszú távra szóló garanciát biztosíthat a szerelemhez. Ha biztos vagy párod szerelmében, gátlásaid is eltűnnek.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha mostani feladatoddal elkészültél, komoly anyagi haszonra tehetsz szert, sőt, ma még a főnyereményt is megnyerheted, ha egy vagyonos partnerrel társulsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha elutaztok külföldre, sikerül felélesztened házasságodban az erotikus izgalmakat, tudod ugyanis, hogy a szexológusok szerint a minőségi szex a "fiatalság forrása".

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ahelyett, hogy azon dühöngenél, hogy a kedvesed túl sokat költ, módoljátok ki, hogyan lehet jobban beosztani a pénzt, de ne altassátok el a problémákat.

Rák (06. 22-07. 22.) Szervezz a mai napra csajbulit, de ne fuss a főnököd után, akinek nincsenek romantikus hajlamai, csak azért, hogy megoldódjanak a munkahelyi gondjaid.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha az irodában keresed a szerelmet, de az állásod nem biztosít alkalmat erre, vállalj másodállást, de ne csak egy felsőbb vezetőt tarts megfelelő partinak.

Szűz (08. 24-09. 23.) Lehet, hogy csupán a szex és a szerelem miatt létesítesz párkapcsolatot, de ez még nem zárja ki egyértelműen a későbbi házasság vagy üzleti kapcsolat lehetőségét.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma könnyen szerzel hitelt, de ne hidd, hogy ha lefekszel valakivel, csak annál inkább vágyakozni fog utánad: jobb, ha a szexet megtartod valami jutalomnak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Munkában, szerelemben bevetheted erotikus vonzerődet, ha valamit el akarsz érni, de a párodnak nincs szüksége egy luxustyúkra, aki egyik partiról a másikra jár.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Keményen dolgozol, hogy növeld a bevételeidet, erőfeszítésed kifizetődik, de a pasidat ne csak arra használd, hogy elegáns éttermekbe vigyen el vacsorázni.

Bak (12. 22-01. 20.) Művészi karriered meglódul, hobbid fő foglalkozássá válhat, de ha valakivel megosztod az ágyadat, tedd félre tartózkodásodat, és add át magadat az érzéseidnek.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Megérné, ha elhantolnád egy kolléga vagy közeli rokon iránti ellenszenvedet, és inkább a kapcsolattól remélhető anyagi előnyöket tartanád szem előtt.

Halak (02. 20-03. 20.) Remek üzletet kötsz valakivel, szexuális vonzerődet kihasználhatod az üzletkötésnél, de egyik támogatódat nem csupán barátnak akarod, ennél sokkal többre vágysz.

Ez is érdekelhet

 6 szépségtitok egyenesen Erzsébet királynőtől

6 szépségtitok egyenesen Erzsébet királynőtől

Divathírek

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Szépséghírek

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai