Ma királynőnek érzed maga - Egymondatos horoszkóp - szeptember 27. kedd

2016.szeptember.27.

Az Oroszlánban lévő Hold tehet arról, hogy ma királynőnek érzed magad, és elvárod, hogy úgy is kezeljenek. Élvezed, ha társaságod középpontjába kerülsz, közönségsikert aratsz, hogy a párod tisztel és büszke rád, s nagyvonalú gesztusokkal viszonzod kedvesed odaadását. A nap kedvez a versenyzésnek, a kockázatvállalásnak, az ünneplésnek, a művészetek élvezésének vagy gyakorlásának. Érdemes bejelentkezni a fodrászhoz, de ne csodálkozz, ha a szokásosnál érzékenyebben reagálsz a színekre és az illatokra.

Kos (03. 21-04. 20.) A mai randin lehetsz drámai, szenvedélyes vagy különcködő, amire csak futja tőled, ráadásul kedvenc vesszőparipádra is több figyelmet fordíthatsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne terheld túl a gerincedet, de fektess a szokásosnál több energiát abba, hogy családi kapcsolataid virágozzanak, és biztonságot nyújtsanak számodra.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Nem elég, hogy borotvaéles az eszed, még a hangod is lenyűgöző; ha protekcióra van szükséged, most megtudhatod, milyen sokat érnek a jó barátok.

Rák (06. 22-07. 22.) Élvezed, hogy némi plusz bevételre teszel szert; a pénz örömet okoz számodra, hiszen nagyon kellemes dolog, ha pazar bevásárlással kényeztetheted magad.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Belevághatsz egy kreatív projektbe, megcsillogtathatod szervezőkészségedet, s talán azt is eldöntöd, hogy külföldön élő kedvesedet haza fogod hozni.

Szűz (08. 24-09. 23.) A mai nap kedvezőtlen hitelfelvételre, a szívedet megterhelő, nehéz munka végzésére, de menj el kozmetikushoz, fodrászhoz, ideális nap hajvágásra.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Menj társaságba, vegyél részt sporteseményen, de egy most kezdődő kapcsolatban ne add magadat könnyen, ne támassz feltételeket, ne szabj korlátokat!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Több állást is betölthetsz, szakmai előrelépést jeleznek a csillagok, de őrizd meg a függetlenségedet, mert nincs kedved a munkahelyi szabályok betartására.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Valószínű, hogy szívesen oktatsz másokat – az "oktatás" témája bármi lehet: egy érdekes tanfolyam, vagy egy adott politikai vagy spirituális álláspont.

Bak (12. 22-01. 20.) Szereted alaposan átgondolni befektetéseid minden nyereségét és veszteségét, de ami a párválasztást illeti, könnyen kifoghatsz egy költekező partnert.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne kényszerítsd állandó párodat merev mintákra, társkereséskor viszont hasznot húzhatsz a noteszedben található e-mail címekből és telefonszámokból.

Halak (02. 20-03. 20.) Egy munkahelyi szerelem megdobogtathatja szívedet, de egészségesen kell élned és táplálkoznod ahhoz, hogy elejét vehesd a szív- és gerincpanaszoknak.

Ez is érdekelhet

Őszi piknik körkép: csemegézz felszabadultan a szabadban!

Őszi piknik körkép: csemegézz felszabadultan a szabadban!

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.