Ma kiszolgáltatottnak érezheted magad - Egymondatos horoszkóp - július 12. csütörtök

2018.július.12.

A Rákban lévő Nap és a Bak-Plútó szembenállása miatt valami, amit hosszú ideig építettél fel, könnyen összeomolhat, de az sem kizárt, hogy olyan helyzetbe kerülsz, amelyet nem tudsz irányítani. Mind a családban, mind a munkahelyeden és az üzleti életben hatalmi csatározásokra kerülhet sor, de az sem kizárt, hogy olyan emberekkel szemben kell megvédened érdekeidet, akik nyomásgyakorlással vagy bűntudatébresztéssel próbálnak meg manipulálni. Kiszolgáltatottnak érezheted magad feletteseidnek és a hatalomnak, és még az is megeshet, hogy egy súlyos sorscsapás után mindent újra kell kezdened. Ugyanakkor elsajátíthatod a manipulációs játszmát, melyet aztán a magad hasznára fordíthatsz.

Kos (03. 21-04. 20.) Szeretnél véget vetni főnököd hatalmaskodásának, ám ha családi problémáid is szakmai konfliktusforrássá válnak, legalább próbáld meg elrendezni a helyzetet.

Bika (04. 21-05. 20.) Utazás közben baleset érhet, ma befolyásolni, megingatni se hagyd magad, annak semmi értelme, de egy családi vagy házassági viszályra sincs ma szükséged.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Feszültségek adódhatnak egy rendezetlen adósság miatt, és ha ügyfeled nem fizeti ki a munkádat, akkor valószínűleg ajánlatos volna egy kis nyomást gyakorolni rá.

Rák (06. 22-07. 22.) Aki ma felbukkan a környezetedben, csak a pénzedre pályázik, ám ha kiszolgáltatottnak érzed magad párkapcsolatodban, félő, hogy a hatalmi harc elkerülhetetlen.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nem kell eltűrnöd, hogy alattomos, manipulatív módszereket alkalmazó kollégáid vagy rokonaid a fejedre nőjenek, de maradj ki a hatalmi csatározásokból.

Szerelmi csalódás van kilátásban, de fel a fejjel, valami nagyon jó jön júliusban - Júliusi horoszkóp

Szerelmi csalódás van kilátásban, de fel a fejjel, valami nagyon jó jön júliusban - Júliusi horoszkóp

Szűz (08. 24-09. 23.) Mivel tudod, hogy milyen a pasid és egyik barátod, akinek semmi sem elég, ne menj bele hatalmi harcba, de amit a párod az ágyban nyújthat, arra legyél kapható.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha nem is tudsz felbontani egy előnytelen pénzügyi megállapodást, arra még mindig van lehetőséged, hogy félretedd rokonaidat, akik gátlástalanul kihasználnak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Jóllehet kemény tárgyalófélnek ismernek, mégse manipulálj másokat, főnöködet se hozd ki a sodrából, mert hátrányba kerülhetsz az összeütközésnél.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha nem vagy meggyőződve arról, hogy az adóhivatal vagy üzleti riválisod elleni küzdelemben te lennél a győztes, akkor el kell ismerned a másik fél igazát.

Bak (12. 22-01. 20.) A hét közepén óvakodj a hozományvadászoktól, ne provokálj hatalmi harcot, és verd ki a fejedből, hogy valakit csak a vagyona miatt próbálj megkaparintani.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Vigyázz magadra, főnököd vagy hitvesed ugyanis tervez valamit ellened, de a háttérben, a színfalak mögött ügyesen manipulálhatsz, ha erre van szükséged.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha egyik jól szituált barátod vagy kollégád megtetszik, könnyen keveredhetsz pikáns szituációba, de az sem kizárt, hogy egyikük ma nyomást gyakorol rád.

Ez is érdekelhet

Bruce Willis és Demi Moore örök köteléke rá a bizonyíték, hogy a szeretet a válást is túléli

Bruce Willis és Demi Moore örök köteléke rá a bizonyíték, hogy a szeretet a válást is túléli

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói