Ma komoly konfliktusok elé nézhetsz - Egymondatos horoszkóp: szeptember 3. Kedd

2019.szeptember.3.

A Szűz jegyében lévő Merkúr és a Mars együttállása arra figyelmeztet, hogy ha kockázatos vállalkozásba vagy állásváltoztatási játszmába kezdesz, előre meg kell tenned a szükséges óvintézkedésedet. Ha eddig a színfalak mögött dolgoztál vagy rangon aluli tevékenységeket végeztél, most már ne hagyd, hogy kihasználjanak. Ne dolgozz ingyen, ne ragadj le a jelentéktelen részleteknél, mellőzd a sértő bírálatokat, ne zsémbelj a pároddal, de csinálj magadnak egy kis reklámot és bizonyítsd be, hogy te vagy a cég legnélkülözhetetlenebb dolgozója.

Ma komoly konfliktusok elé nézhetsz - Egymondatos horoszkóp: szeptember 3. Kedd
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Egy állásajánlatra mondj igent, de ha csak az érdekel, hogy minden feladatot kipipálj, elmerülsz a téged bosszantó dolgok részleteiben és rémesen ideges leszel.

Bika (04. 21-05. 20.) Merész vállalkozásod nyereséget termel, de ha sürgeted a szexet, hogy megszerezd a pasit, neki joga van eldönteni, hogy a szex után akar-e kapcsolatot tartani veled.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Jobb, ha a mai családi összejövetelt idejében lemondod, mert ha mégis részt veszel ezen a cseppet sem békés hangulatú eszmecserén, komoly konfliktus elé nézel.

Rák (06. 22-07. 22.) Egy felvételi interjú vagy tárgyalás a te sikereddel ér véget, de legyél türelmes a környezeteddel, óvatos a közlekedésben, viszont bátran szólíts le egy kocogó pasit.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Fizetésemelést kaphatsz, de ne herdáld "vagyonodat", annyira azért nem dúskálsz a javakban, egy merész húzással viszont visszakaphatod, amit elbokáztál.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nélküled összeomlik a munkahelyi gépezet, főnököd végre észreveszi, hogy milyen nélkülözhetetlen vagy, győzelmet aratsz egy tárgyaláson, de ne ülj volán mögé.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha a párod dühös, ne menj bele a vitába, ne hagyd magad felbosszantani, felidegesíteni, viszont ha mindig meghátrálsz, vesztett helyzetbe kerülsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Fektess több energiát a hálózatépítésre, barátokkal és üzleti partnerekkel való együttműködésre, anyagilag is megéri: hasznos üzleti tippeket kaphatsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Tárgyalhatsz új állásról, de ne bíráld a főnöködet, és csak akkor vállalj föl egy munkahelyi kapcsolatot, ha hajlandó vagy szembenézni a rosszindulatú pletykákkal.

Bak (12. 22-01. 20.) Lehet, hogy vállalatodat külföldön kell képviselned, de mivel könnyen felkapod a vizet, utazás vagy tárgyalás közben könnyen összezördülhetsz az emberekkel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Hajtsd be a kintlévőségeidet, ne szégyelld föltárni társad előtt érzéki, erotikus énedet, csak pénz- és hitelügyleteidnek intézésében tanúsíts nagyobb óvatosságot!

Halak (02. 20-03. 20.)
Ma még a véleménynyilvánítás vagy egy pénzügyi csetepaté is veszélyessé válhat, ezért amikor a házastársi vita kezd elfajulni, kérj fegyverszünetet.

Ez is érdekelhet

György herceg szívmelengető mérföldkőhöz ért

György herceg szívmelengető mérföldkőhöz ért

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói