Ma kompromisszumra kell törekedned annak érdekében, hogy megőrizd a békét - Egymondatos horoszkóp: szeptember 4. péntek

2020.szeptember.4.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel ezen a napon a Rák-Vénuszt támadó Kos-Mars miatt a nemek harca eléri a csúcspontját, ne csodálkozz azon, ha családodban, párkapcsolatodban és szexuális életedben nehezen feloldható feszültségek támadnak. Ne vitatkozzatok azon, hogy ki hordja otthon a nadrágot, ne zúgolódj, ha párod munka után nem akar kimozdulni otthonról, inkább meghitt kettesben szeretné eltölteni az estét. Ám ha képtelen vagy teljesíteni társad szexuális igényeit, félő, hogy összeakad valakivel, akivel félrelép. A Vénusz-Mars quadrát tehet róla, hogy sokan összekeverik a szexet a szerelemmel vagy az üzlettel. A társadra ne tekints úgy, mint valakire, aki gondoskodik otthonod kényelméről! Közismert tény, hogy a kapcsolatokban életszükséglet a jó kommunikáció. A Merkúr és a Vénusz szextil fényszöge talán megadja a lehetőséget az ellentétek feloldására: beszélj a kívánságaidról, de mellőzd a kritikát, és a szemrehányó hangnemet.

Ma kompromisszumra kell törekedned annak érdekében, hogy megőrizd a békét - Egymondatos horoszkóp: szeptember 4. péntek
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ma csak az érdekel, hogy jól ellásd a családodat, ám ha a párod nem szívesen mozdul ki otthonról, csak mérsékelt lelkesedéssel gondolsz egy otthon töltött estére.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha sokféle igényt támaszthatsz rokonoddal, kollégáddal szemben, a nemleges választ is el kell fogadnod, ám az elismerés és a dicséret pozitív kontaktust teremt.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szívesen meghívnád a pasidat vagy egyik barátodat vacsorázni, ám ha meglehetősen szűkösek az anyagi lehetőségeid, jó, ha előre eldöntitek, ki mit fizessen.

Rák (06. 22-07. 22.) Meg kell tanulnod, hogyan hozd elő lágy, nőies tulajdonságaidat, miközben határozott, karrierorientált, becsvágyó énedet, de még a fogad fehérjét is kimutatod.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Felbukkan valaki a múltból, aki lehetett szakmai ellenfeled is, de most úgy tűnik, lehetséges fátylat borítani a múltra, remélhetőleg mindkettőtök előnyére.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kapcsolatod akkor marad tartós, ha társad érzi, hogy bármikor kezdeményezhet szexet, de ma az is rontja a helyzetet, ha túl sok a számla és túl kevés a pénz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mind a munkahelyeden, mind a házasságodban kompromisszumra kell törekedned annak érdekében, hogy megőrizd a békét és elkerüld az összeütközéseket.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Közös utazást ne erőltess a pároddal, és ne ess bele abba a hibába, hogy a munkád miatt nem szánsz elég időt azokra, akik hasznosak és fontosak az életedben.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha a pasid vagy egy megbízó (üzletfél) nem kínál tisztességes alkut, el kell fogadnod a tényt, hogy az elválás mindenképpen egészséges és életképes alternatíva.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha követeléseket támasztasz pároddal és rokonaiddal szemben, csak még kevésbé lesznek hajlandóak megadni, amit akarsz, a haragtartás pedig nem változtat semmin.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha egy vonzó kolléga vagy ügyfél közelsége tett ilyen zaklatottá, vagy az ágyban köttök ki, vagy összevesztek, de invesztálj az üzleti kapcsolatok építésébe.

Halak (02. 20-03. 20.) Partnered óhajairól nem szabad megfeledkezned, változtasd inkább bókká panaszaidat, de ha üzletről van szó, ne hagyd, hogy a hormonjaid vezéreljenek.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

5 egyszerű szokás, ami segít, hogy tovább élj

5 egyszerű szokás, ami segít, hogy tovább élj

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője