Ma könnyebben meggyőzhetsz másokat - Egymondatos horoszkóp - február 16.

2017.február.16.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Vízöntő-Merkúr és a Kos-Mars harmonikus szextil fényszöge kitűnő ítélő- és megkülönböztető képességet ígér, és lehetővé teszi, hogy ötleteinket megvalósítsuk a gyakorlatban, lecseréljük régi járgányunkat egy új modellre, kifejtsük álláspontunkat és meggyőzzük tárgyalópartnerünket nézeteink helyességéről. Ez a konstelláció fokozza szellemi és fizikai teherbíró képességünket, ezért bármely kihívással megbirkózunk. Kiváltképp azokban a tevékenységekben vagy sportágakban ígér jó eredményeket, amelyek kitűnő reflexeket és koordinációs készséget igényelnek. Ez a fényszög javítja a kommunikációs képességet, és nagyszerű alkalom arra is, hogy megmozgassuk izmainkat, pl. kirándulás, futás stb. formájában.

Kos (03. 21-04. 20.) Álláskereséskor beszélj azokkal az ismerőseiddel, akik a téged érdeklő területen dolgoznak, de feltörekvő ágazathoz csatlakozz, ne olyanhoz, ami hamarosan kihal.

Bika (04. 21-05. 20.) Mivel a pénzügyek beárnyékolhatják kapcsolatodat, rossz hatással lehet munkahelyi viszonyodra, ha a létfenntartáshoz szükséges számláidat a pasid írja alá.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Az aktív pihenésnek, a rábeszélésnek, a csapatmunkának és a világjárásnak több formáját is kipróbálhatod, és ha lehet, azonmód írj alá egy megállapodást.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha hívat a főnököd, ne érezd úgy, mintha a vesztőhelyre vinnének: nem azt várja tőled, hogy lefeküdj vele, ez csak szakmai vagy üzleti megbeszélés, tárgyalás lehet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha figyelembe veszed mások érdekeit, szükség esetén cselekszel, az emberek szívesen működnek veled együtt, szívesen kötnek veled megállapodásokat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egy üzleti tárgyalás vagy állásinterjú fontos lehet, és ha új állást vagy üzletet akarsz felhajtani, most sokkal jobb az alkudozásra az erőd, mint később bármikor lesz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma nem táncol mindenki úgy, ahogyan fütyülsz, de versengési hajlamod játékos kiélése előnyös lehet mind a párkeresés, mind az érdekérvényesítés során.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha állásinterjúra mész, közöld világosan, hogy az anyagi szempontokat is szem előtt tartod; ingatlanügy megoldódik, befektetési terved is sikerrel jár.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha ügyesen forgatod a szavakat, nincs olyan dolog, amit ne tudnál a magad javára fordítani, de a pároddal is tudasd, hogy senki a világon nem hasonlítható hozzá.

Bak (12. 22-01. 20.) Ötleteidet pénzre tudod váltani, de ha hirtelen kicsi lett neked a lakás, a járgányodat ócskának találod, és a fizetésedet is keveselled, fogadd el egyik rokonod ajánlatát.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Gyors észjárásod, intuíciód kapóra jön egy üzleti tárgyaláson, de mivel a szerelmi házasságok ritkán sikerülnek jól, kedvesed előnyös üzletet kínál számodra.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne várj mindig mások utasítására, és ha életed párja az orrod alá dörgöl egyet, s mást, közöld vele bátran, hogy azért neki is megvannak a maga hibái.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Zendaya bemutatta a világ legapróbb felsőjét

Zendaya bemutatta a világ legapróbb felsőjét

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője