Ma könnyen elszabadulhatnak az indulatok - Egymondatos horoszkóp: Február 1.

2021.február.1.

Mivel a hét első napján a Vízöntő-Napot a Bika-Mars támadja, könnyen elszabadulnak az indulatok. De a bolygók azt sugallják, hogy a világnak állandó változásokra és újításokra van szüksége. A Mars sok erőt ad, de a változások és újdonságok elfogadása nagy kihívást jelenthet számodra. Imádod a luxust, ezért olyan társra van szükséged, aki hajlandó finanszírozni anyagi szükségleteidet, de a férfiak és a nők ma nem értenek egyet. Ha a pasid testi és anyagi igényeid kielégítése helyett inkább saját világmegváltó eszméit védelmezi, lehet, hogy kiadod az útját. De most nem arról van szó, hogy igazad van, hanem arról, hogy tudatosítsd magadban, hogy nincs jó és helytelen, csak más nézetek és vélemények. Ez vonatkozik a kapcsolatokra éppúgy, mint a digitalizációra, az új technológiákra és általában az internetre. Mivel fokozódik a sérülések veszélye, közlekedj elővigyázatosan és bánj óvatosan az éles és hegyes tárgyakkal.

Ma könnyen elszabadulhatnak az indulatok - Egymondatos horoszkóp: Február 1.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Le kell faragnod a költségeidet, amíg elmúlik ez az átkozott járvány és a gazdasági visszaesés, de kedvesed vajon honnan szerzett adatokat a pénzügyi helyzetedről?

Bika (04. 21-05. 20.) Ha valami a munkahelyeden vagy a kapcsolataidban balul ütne ki, először is igyekezz lehiggadni, aztán nyugodtan végiggondolhatod, mi is okozta a konfliktust.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha igazságtalan támadás ér, célszerű, sőt szükséges és nélkülözhetetlen szabadjára engedni a haragodat, de ha van valami takargatnivalód, inkább bújj fedezékbe.

Rák (06. 22-07. 22.) Harcolj a pénzedért, mert bárhogy nézed is céges kimutatásaidat, mindig ugyanarra az eredményre jutsz: még egy olyan év, mint az előző, és lehúzhatod a redőnyt.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha valaki ma joggal lehet dühös, akkor az te vagy: mi mást várhatnál kötöttségek nélküli párodtól és nyakas főnöködtől, mint hogy állandóan vérig sért?

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne izgasd fel magad, hiszen nem tehetsz arról, amit kollégád vagy üzletfeled elkövetett ellened, de arról már tehetsz, hogyan reagálsz a provokációkra.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma kerüld a kicsapongást, és ha új vállalkozásba szeretnél kezdeni, senkit se avass be a terveidbe, ha pedig üzletről van szó, ne engedj az erotikus vonzódásnak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Rajtad múlik, hogy képes leszel-e összehangolni szerelmi és üzleti érdekeidet, de még a családod, főnököd vagy a kedvesed miatt se mondj le a saját karrierről.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kedveled az eszes pasikat, kollégád becsmérlő megjegyzései mégis kezdenek az idegeidre menni, de a munkahelyeden ne engedj egy hirtelen fellobbanásnak.

Bak (12. 22-01. 20.) Lehet, hogy te vagy a pasik kihasználásának a szekértője, gazdag, pénzhajhász kedvesed, akinek csak az ágyban kellesz, mégsem vesz be társnak az üzletébe,

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A családban minden a nyakadba szakad, a párod tudatosan ingerel, és ha nem tudsz megbirkózni ennyi házimunkával, gondold át, mire áldozz az energiádból.

Halak (02. 20-03. 20.) Merj önálló döntést hozni, és gondold át, vajon továbbra is úgy akarod az üzletedet és a munkádat tovább folytatni, ahogy munkaadóid vagy rokonaid szeretnék?

Ez is érdekelhet

Utazz okosan, és járd be a világot fillérekből! - Profi tippek az Utazó Majomtól

Utazz okosan, és járd be a világot fillérekből! - Profi tippek az Utazó Majomtól

Tedd & Ne tedd

Emma Watson gyönyörű fehér csipkeruhában támogatja a bántalmazott nőket

Emma Watson gyönyörű fehér csipkeruhában támogatja a bántalmazott nőket

Tedd & Ne tedd

Ez ám a meglepetés! Blake Lively negyedik gyermekével várandós

Ez ám a meglepetés! Blake Lively negyedik gyermekével várandós