Ma könnyen felidegesítheted magad - Egymondatos horoszkóp - január 28. vasárnap

2018.január.28.

A Merkúrt támadó Uránusz fényszög nyugtalanságot, idegességet, kellemetlen meglepetéseket, elhamarkodott döntéseket, stresszhelyzetet okoz. Mivel képtelenek vagyunk koncentrálni, balesetek, koccanások történhetnek, ezért a közlekedés terén a hét végén nagyfokú óvatosság ajánlatos. Váratlan hírek, látogatók okozhatnak izgalmakat, boríthatják fel programjainkat. Mérsékeljük lázadó hajlamunkat, legyünk rugalmasak, óvakodjunk a meggondolatlan, provokatív és elhamarkodott megjegyzésektől, de ne veszítsük el bátorságunkat, ha ismeretlen terepre tévedünk.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma aligha jutsz nyugalomhoz, nem kerülhetsz el bizonyos izgalmakat, kiváltképp akkor, ha meggondolatlan kijelentéseiddel provokálod kollégáidat, rokonaidat.

Bika (04. 21-05. 20.) Mivel semmi sem úgy történik, ahogy tervezted, kell egy szelep, ahol idegességedet levezetheted: utazási terved meghiúsulhat, anyagi veszteség, baleset is érhet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Nem úgy sikerül egy üzleti megbeszélés, ahogy várnád, az anyagiak miatt összekaphatsz a barátaiddal, de a rokonaidat sem kellene minduntalan ingerelned.

Rák (06. 22-07. 22.) Rendezd rokoni, üzleti kapcsolataidat, s ha a párod vagy rokonaid nem hallgatnak arra, amit mondasz, alkalmazkodj, de nem add meg magad feltétel nélkül nekik.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Párkapcsolatodban, munkádban kerülj minden olyasmit, ami felboríthatná nyugalmadat, mindenekelőtt óvakodj a fennálló kapcsolatodból való kitöréstől.

Szűz (08. 24-09. 23.) Jól fontold meg minden lépésedet, akár pénzről, akár munkáról legyen szó; kiborulhatsz, ha párod olyan spekulációba bocsátkozott, amelyért neked kell jótállnod.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha olyan jól ismered hozzátartozóidat, akkor miért nem látod előre, hova vezet a gyámkodás, de ne kövesd el azt a hibát, hogy ragaszkodj egy rossz kapcsolathoz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Bosszantó telefonhívások, váratlan események, ráadásul a járgányod vagy a számítógéped is üzemképtelen: jobb, ha kiteszed az ajtódra a "Ne zavarjanak!" táblát.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma valahogy nem jönnek össze a dolgok, váratlan kiadásokba keveredsz, bedőlsz könnyelmű ígéreteknek, tetszetős lehetőségeknek, és a lecke túl kemény.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma irritáló helyzetekkel találod magad szemben, vagy a munkahelyeden mennek végre átcsoportosítások, vagy egy váratlan látogatás lendít ki napi ritmusodból.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne higgy mások ígéreteinek, és ha kedveseddel éppen ki nem állhatjátok egymást, akkor sem örülne, ha idegességedben fának mennél a járgányoddal.

Halak (02. 20-03. 20.) Felelőtlenül bánsz a pénzzel, veszekszel a pároddal a pénz hiánya miatt; üzleti megbeszélés, randevú is elmarad, mert partnered eltéveszti az időpontot.

Ez is érdekelhet

A közel-keleti piac egyértelműen nyitott a magyar divat- és designtervezőkre

A közel-keleti piac egyértelműen nyitott a magyar divat- és designtervezőkre

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Napi horoszkóp: Ma valószínűleg fontos híreket titkolnak el előlünk - december 4.

Szépséghírek

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció

Sminkelj te is úgy, mint Emily - Megjelent a Lancôme x Emily Párizsban kollekció