Ma könnyen felidegesítheted magad - Egymondatos horoszkóp - január 28. vasárnap

2018.január.28.

A Merkúrt támadó Uránusz fényszög nyugtalanságot, idegességet, kellemetlen meglepetéseket, elhamarkodott döntéseket, stresszhelyzetet okoz. Mivel képtelenek vagyunk koncentrálni, balesetek, koccanások történhetnek, ezért a közlekedés terén a hét végén nagyfokú óvatosság ajánlatos. Váratlan hírek, látogatók okozhatnak izgalmakat, boríthatják fel programjainkat. Mérsékeljük lázadó hajlamunkat, legyünk rugalmasak, óvakodjunk a meggondolatlan, provokatív és elhamarkodott megjegyzésektől, de ne veszítsük el bátorságunkat, ha ismeretlen terepre tévedünk.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma aligha jutsz nyugalomhoz, nem kerülhetsz el bizonyos izgalmakat, kiváltképp akkor, ha meggondolatlan kijelentéseiddel provokálod kollégáidat, rokonaidat.

Bika (04. 21-05. 20.) Mivel semmi sem úgy történik, ahogy tervezted, kell egy szelep, ahol idegességedet levezetheted: utazási terved meghiúsulhat, anyagi veszteség, baleset is érhet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Nem úgy sikerül egy üzleti megbeszélés, ahogy várnád, az anyagiak miatt összekaphatsz a barátaiddal, de a rokonaidat sem kellene minduntalan ingerelned.

Rák (06. 22-07. 22.) Rendezd rokoni, üzleti kapcsolataidat, s ha a párod vagy rokonaid nem hallgatnak arra, amit mondasz, alkalmazkodj, de nem add meg magad feltétel nélkül nekik.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Párkapcsolatodban, munkádban kerülj minden olyasmit, ami felboríthatná nyugalmadat, mindenekelőtt óvakodj a fennálló kapcsolatodból való kitöréstől.

Szűz (08. 24-09. 23.) Jól fontold meg minden lépésedet, akár pénzről, akár munkáról legyen szó; kiborulhatsz, ha párod olyan spekulációba bocsátkozott, amelyért neked kell jótállnod.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha olyan jól ismered hozzátartozóidat, akkor miért nem látod előre, hova vezet a gyámkodás, de ne kövesd el azt a hibát, hogy ragaszkodj egy rossz kapcsolathoz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Bosszantó telefonhívások, váratlan események, ráadásul a járgányod vagy a számítógéped is üzemképtelen: jobb, ha kiteszed az ajtódra a "Ne zavarjanak!" táblát.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma valahogy nem jönnek össze a dolgok, váratlan kiadásokba keveredsz, bedőlsz könnyelmű ígéreteknek, tetszetős lehetőségeknek, és a lecke túl kemény.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma irritáló helyzetekkel találod magad szemben, vagy a munkahelyeden mennek végre átcsoportosítások, vagy egy váratlan látogatás lendít ki napi ritmusodból.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne higgy mások ígéreteinek, és ha kedveseddel éppen ki nem állhatjátok egymást, akkor sem örülne, ha idegességedben fának mennél a járgányoddal.

Halak (02. 20-03. 20.) Felelőtlenül bánsz a pénzzel, veszekszel a pároddal a pénz hiánya miatt; üzleti megbeszélés, randevú is elmarad, mert partnered eltéveszti az időpontot.

Ez is érdekelhet

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

G-Életstílus

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?