Ma köss kompromisszumokat - Egymondatos horoszkóp: Február 2.

2021.február.2.

Mivel a Hold már tegnap beköltözött a harmóniakedvelő és diplomatikus Mérlegbe, ráadásul a Nappal és a Vénusszal is kedvező fényszöget zár be, ez a konstelláció egy gyönyörű napot hozhat számunkra kapcsolatainkban. A planéták a barátság, a kapcsolatteremtés és a szabadság értékét hangsúlyozzák. Ma minden szabad akaratból történik. Ha a párod vagy ismerőseid szeretnének újra találkozni veled, javasolj valami közös programot. A mai napot a Mérleg jegyében járó Holdnak és a Vízöntő-Nap trigon fényszögének köszönhetően harmónia, béke és egyetértés uralja. Legyél kezdeményező, de még ha visszahúzódó vagy, akkor is szervezz közös programokat, most semmivel sem foghatsz mellé. Most kell vitával fenyegető helyzetekben kompromisszumot kötni, divatos holmit vásárolni, a szinglik életében pedig különösen fontos a kapcsolatteremtési készség.

Ma köss kompromisszumokat - Egymondatos horoszkóp: Február 2.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Még egy független Kosnak is szüksége van kötődésre, barátságra, partnerre, aki időt szakít rá: ma ne feledkezz meg a párodról se a barátaid, se a gyerek miatt.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha munkaadódnak szüksége van egy megbízható asszisztensre, aki elég rugalmas a munkaidőt illetően, de a fizetés meghaladja az átlagosat, vállald el a munkát.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma nincs okod rá, hogy az elektronikus posta mögé rejtőzz: azonnal válaszolj évfolyamtársad vagy külföldi pasid levelére, és vedd rá, hogy találkozzon veled.

Rák (06. 22-07. 22.) Szeretnél visszatérni ahhoz a rendhez, amelyben a párod keresi a pénzt, míg te a családnak szenteled magad, de ne akarj a tévéreklámok háziasszonyára hasonlítani.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nem érted, főnököd mitől változtatta meg hirtelen a véleményét: eddig ki nem állhatott, most meg bókol – lehet, hogy egymásnak vagytok teremtve?

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha felszínes, anyagias társat választottál, csak azt kapod, amit megérdemelsz, de ha pénzre van szükséged, meg kell felelned a munkahelyi elvárásoknak.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A világ tele van olyan pasikkal és üzletfelekkel, akik mind arra várnak, hogy levedd őket a lábukról; egyszerűen csak el kell szánnod magad az első lépésre.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma távolabb akarsz kerülni a környezetedtől, de ne hidd, hogy a függetlenségéhez ragaszkodó pároddal is olyan könnyű dolgod lesz, mint más pasikkal.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Manapság, amikor az emberek nem figyelnek egymásra, fontos a barátságok ápolása: vegyél részt minél több közös programban, érdekes beszélgetésben.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha erősen vonzódsz valakihez, akit a munkán vagy pénzügyeid intézésén keresztül ismertél meg, tedd könnyűvé a közeledést, de kötelességek és kötöttségek nélkül.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Sütkérezel az elismerésben, mindent könnyed eleganciával megoldasz, de telefonálj kedvesednek, s a bohókás-bolondos estének sem marad el a jutalma.

Halak (02. 20-03. 20.) Kapsz egy biztos tippet, és úgy érzed, itt az ideje, hogy feltegyél mindent egy lapra, pedig nem ártott volna előtte szeretteiddel konzultálni, de most már késő.

Ez is érdekelhet

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gardróbnapló

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!