Ma kreativitásod vezet sikerhez - Egymondatos horoszkóp - november 6. kedd

2018.november.5.

A Nap és a Neptunusz jóindulatú fényszögének köszönhetően ma ugyan minden valószínűtlennek, ennek ellenére mégis véghezvihetőnek tűnik. Akár pénzről, akár vállalkozásról van szó, döntsd el, hogy mi materializálódjon az érdekedben, és a tudat alatti erőközpontod hozzáfog a megvalósításhoz.

Ma kreativitásod vezet sikerhez - Egymondatos horoszkóp - november 6. kedd
Fotó: giphy

A mai napon kreativitásodba, alkotó fantáziádba és a tudatalattid csodákat művelő erejébe vetett bizalmad képezi a sikerhez vezető utat. Mivel az önzetlen segítségnyújtás és az áldozatvállalás is kifizetődik, szereteted és törődésed, valamint jótetteid miatt úgy érezheted, hogy te éled a világon a leggazdagabb életet.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma furcsa élményekben, inspirációkban és sugallatokban lehet részed: képzeletedet olyan üzleti tervek kimunkálására használhatod fel, amelyek növelik bevételedet.

Bika (04. 21-05. 20.) Barátaid, rokonaid nagyon örülnének, ha a pasid bekerülne a családba, az ellen viszont nem lehet semmi kifogásod, hogy ez a domináns hím a ház ura akar lenni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Munkahelyeden aránylag alacsony beosztás mellett értékes tapasztalatokat szerezhetsz a stratégiai tervezés, az eladás és a termékfejlesztés terén.

Rák (06. 22-07. 22.) Művészként kiélheted kreativitásodat, a szerencsejátékot is érdemes kipróbálnod, de külhoni vakációd alatt elengeded magad, kicsit többet iszol a kelleténél.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha lakást veszel, többet kell költened rá, mint amire számítottál, s rá kell ébredned, hogy szeretőd a szexen kívül semmit sem tud nyújtani neked, csak kihasznál.

Szűz (08. 24-09. 23.) A szerelem ugyan áldozatokat követel mindkettőtök részéről, mégis valami csodában reménykedsz, nem akarsz beletörődni abba, hogy csodák pedig nincsenek.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A pénz elkezd szaporodni, munkahelyeden jól érzed magad kollégáid támogatásával a hátad mögött, csak attól óvakodj, nehogy valami intrikával töltsd ott az időt.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Sikeres művésszé válhatsz, ha mindent megteszel azért, hogy álmaid valóra váljanak, beleérző készséged révén a párodat és még a főnöködet is elégedetté teheted.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Megtalálhatod álmaid otthonát, de ha a családban eltitkolnak valamit előled, akkor most jó hasznát veheted megérzéseinek, és könnyen kiderítheted az igazságot.

Bak (12. 22-01. 20.) Az olyan befektetők vagy szponzorok, akik a pénzen kívül az üzlet fejlesztéséhez hiányzó szükséges feltételeket is biztosítják, Isten áldásaként toppannak eléd.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ígéret jól fizető munkára, fizetésemelésre, viszont életed párja egy mintafeleséget akar magának, aki buzgón támogatja őt a hivatásbeli előmenetelében.

Halak (02. 20-03. 20.) Úgy indulsz külföldre dolgozni, hogy azt hiszed, az utcák ott arannyal vannak kikövezve, de médiumi és művészi képességed fokozza hatalmadat mások fölött.

Ez is érdekelhet

Hihetetlen: ezek a színészlegendák végül kimaradtak a Harry Potter-filmekből

Hihetetlen: ezek a színészlegendák végül kimaradtak a Harry Potter-filmekből

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Sztárhírek

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt