Ma különösen vigyázz a szélhámosokkal - Egymondatos horoszkóp: június 12. péntek

2020.június.12.

A reggeli időszakra, amikor a Halakban lévő Hold a legnagyobb egyetértésben van az Uránusszal, a kreativitás, a váratlan nyereség és a gazdag fantázia lehet jellemző. Kedvező időpont bevásárlásra, nagymosásra, lábfürdőre és tyúkszem kezelésére. Ne lepődj meg, ha a mai napon, amikor a Hold a Rák-Merkúrral barátkozik, rokonaid arra a következtetésre jutnak, hogy olyan társra van szükséged, aki házias, és aki vigyáz rád. Lehet, hogy meghívnak ebédre vagy vacsorára minden agglegényt, akit csak fel tudnak hajtani a környéken. Ma még az is kiderülhet, hogy a társaddal tökéletes összhangban táncoltok.

Ma különösen vigyázz a szélhámosokkal - Egymondatos horoszkóp: június 12. péntek
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha mindent másutt kell keresned, mert megszűnt, átalakult, elköltözött, és bosszant az időveszteség, otthonról azért még összehívhatsz egy online-értekezletet.

Bika (04. 21-05. 20.) Remekül szót értesz barátaiddal, tárgyalópartnereiddel és ügyfeleiddel, és ha a kedvesed családalapításra gondol, talán te is elég érettnek érzed magad ehhez.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha te vagy főnököd megtestesült álma, lehet, hogy megkétszerezi a fizetésedet, talán több szabadságot is felajánl neked – persze csak bizonyos határok között.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha vizsgáznod kell, jó felfogóképességednek és intuíciódnak köszönhetően még kevés tanulásod ellenére is könnyen átsiklasz egyik osztályból a másikba.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ismerd fel a szélhámosokat, ne vállalj kezességet, de egyik rokonod vagy barátod talán segít rendbe tenni zűrös adóügyeidet és pénzügyi kimutatásaidat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha nem tudod, hogyan szabadulj meg negatív érzéseid, a titok nagyon egyszerű: ami bánt, arról el kell beszélgetned azzal, akit a bántás okozójának vélsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Immunrendszered igencsak megsínyli, ha keveset alszol, és ha alárendelt munkákat vállalsz át kollégáidtól, ezek eltéríthetnek a szakmai és anyagi sikertől.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha jól sikerült a házasságod, ez inspirálhat művészi munkádban, de ösztöneid, megérzéseid is jól működnek, üzleti kapcsolataid kiépítésében segíthetnek.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Különcséged zavarja a kollégákat, ám ha üzletkötés közben valaki megpróbál az ágyába csalogatni, ne akarj olyan pasit, akit csak a családi vállalatod érdekel.

Bak (12. 22-01. 20.) Gondolatok, képek kavarognak a fejedben: családi otthon, olyan élet, amiről eddig azt képzelted, hogy távol áll tőled, most egész más színben tűnik fel előtted.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A lakással kapcsolatos munkák lassan haladnak előre, de érdemes lenne átnézned az üzlettel kapcsolatos irattárolási rendszeredet, ami elég nehezen követhető.

Halak (02. 20-03. 20.) A mai randin a hetedik mennyországban érzed magad, de találj ki olyan elfoglaltságot, amelybe bevonhatod családod tagjait - együtt minden könnyebb.

Ez is érdekelhet

„Kis mell, pocak… Sosem volt tökéletes alakom, mégsem akarok változtatni a testemen"

„Kis mell, pocak… Sosem volt tökéletes alakom, mégsem akarok változtatni a testemen"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói