Ma lassítanod kell - Egymondatos horoszkóp - december 7. péntek

2018.december.7.

A Nyilasban lévő Újholdat ma a Mars és a Neptunusz is támadja, ráadásul ez a két planéta is szoros együttállásba kerül. Lassíts a tempón, pihenj, nehogy teljesen kimerülj vagy összeszedj egy csúnya fertőzést. Ne éjszakázz, ne igyál alkoholt, mert mindez csak árt a szépségednek és erőnlétednek. Ebben az időszakban minden kaotikusnak és zavarosan távolinak látszik. Azért ne hagyd, hogy a kétkedés, a jövőtől való félelem úrrá legyen hangulatodon. Mivel csalás, átverés vagy intrika áldozata lehetsz, kerüld a tisztességtelen embereket, és óvakodj attól, hogy teljesen elveszítsd a kapcsolatot a valósággal. Játssz nyílt lapokkal, és szabj határt áldozatkészségednek, ne hagyd, hogy egyesek visszaéljenek ezzel.

Kos (03. 21-04. 20.) Ne zárkózz el a valóságtól, és akkor is maradj tisztességes, ha az általad nem befolyásolható körülmények arra kényszerítenek, hogy letérj a becsületesség útjáról.

Bika (04. 21-05. 20.) Hogy a barátod miként viselkedik veled szemben, nem feltétlenül tudod megváltoztatni, de az okok megértésével azért feldolgozhatod az árulás okozta csalódást.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel a munkahelyeden nem örvendesz túlzott népszerűségnek, legyél óvatos, egyesek ugyanis rossz híredet keltik, és ezzel befolyásolhatják a főnök véleményét.

Rák (06. 22-07. 22.) Ebben az időszakban legyél bizalmatlan mindenkivel, főleg utazás közben, kerüld a pereskedést, külföldi állásajánlatra, utazásra pedig mondj nemet!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szélhámosok hálójába kerülhetsz, adózással összefüggő gondjaid is adódhatnak, és gyorsan fordíts hátat annak, aki törvénytelen üzleti húzásokra bíztat!

Szűz (08. 24-09. 23.) Szenvedélyed vagy titkos viszonyod nem marad titokban, veszélyeztetheti jó híredet, magánéletedet, házasságodat és üzleti kapcsolataidat,

Mérleg (09. 24-10. 23.) Munkahelyi kalandod vagy kaotikus viszonyod csalódást és veszteséget okozhat, ráadásul egyik riválisod sok kellemetlenséget szerezhet rágalmaival.

Elérkezett a december, az év legcsodálatosabb hónapja - Neked mit ígérnek a csillagok az ünnepekre?

Elérkezett a december, az év legcsodálatosabb hónapja - Neked mit ígérnek a csillagok az ünnepekre?

Skorpió (10. 24-11. 22.) Jogod van ahhoz, hogy álmodozni kezdj, ha egy jó pasit látsz, de mivel a szerelem vak, ne csak azt lásd, ami vágyaid szerint talán bekövetkezhet a jövőben.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Nincs kizárva, hogy lakásodban csőtörés vagy gázszivárgás van, és ha problémás kapcsolatokat ápolsz, ezzel csak tartósítod érzelmi és családi problémáidat.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne hagyd magad ígéretekkel bolondítani, de ma te is képtelen vagy őszintén beszélni gondjaidról; az autódat elköthetik, és valaki úgy, hazudik, mint a vízfolyás.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Zavaros históriába csöppenhetsz, a könnyen szerzett pénz könnyen el is illan, és mivel a baj nem jár egyedül, pénztárcádtól, értékeidtől is megfoszthatnak.

Halak (02. 20-03. 20.) Mellébeszélésben nagymester vagy, de önfeláldozásoddal valaki csúnyán visszaélhet, ráadásul, ha pénzről van szó, még az ítélőképességed is cserbenhagyhat.

Ez is érdekelhet

Magic Mike visszatér a képernyőkre

Magic Mike visszatér a képernyőkre

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet