Ma lázas erotikus találkára kerülhet sor - Egymondatos horoszkóp - november 9. péntek

2018.november.9.

A Mérlegben lévő, még pár napig hátráló Vénusz ma a Vízöntő-Marssal találkozik: élvezed ugyan a kreativitást, a kapcsolatépítést és a társasági programokat, de még ha leterít is Ámor nyila, egyelőre ne szőj terveket párkapcsolatod további alakulásáról, ne ábrándozz esküvőről.

Ma lázas erotikus találkára kerülhet sor - Egymondatos horoszkóp - november 9. péntek
Fotó: giphy

Ne akard magadhoz kötni a párodat, élvezd ki inkább egy kötetlen viszony előnyeit. Tévedés azt hinni, hogy az exed váratlan felbukkanásából, egy izgalmas találkozásból vagy egy erotikus vonzalmon alapuló viszonyból állandó kapcsolatot, páros életet alakíthatsz ki. Művészként vagy kreatív személyiségként viszont mutasd be alkotásaidat olyan embereknek, akik segíthetnek abban, hogy a közönség kedvence legyél.

Kos (03. 21-04. 20.) Párkapcsolatod baráti, jó, barátaid is helyeslik választásodat, de még a hónap közepéig ne tervezgessetek közös jövőt, mert a szorosabb viszony rémülettel tölthet el.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha a munkahelyeden keresed a szerelmet, de az állásod nem biztosít elegendő alkalmat erre, vállalj olyan mellékállást, mely lehetőséget nyújthat a társkeresésre.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egy barátság vagy vakációs kaland váratlanul szerelemmé érik, egyetemistaként pedig talán kíváncsiság hajt egyik szoknyavadász évfolyamtársad karjaiba

Rák (06. 22-07. 22.) Lázas erotikus találkára kerülhet sor, de ha nemcsak szexet akarsz, hanem azt, hogy szeressenek, ne csak az otthonoddal törődj, hanem az ágyban is legyél aktív.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Az a jó kapcsolat, ahol a pároddal közösen hozzátok a döntéseket, de ha a ti esetetekben erről szó sincs, akkor vedd a bátorságot és merj vele szembeszállni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Hajszolod a pénzt, keményen dolgozol, hogy növeld a bevételeidet, erőfeszítésed meg is térül, egyik kollégád viszont kellemes erotikus élményben részesíthet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Kezded megérteni, mi a különbség a szex és a szerelem között, és a régi ösvényeket elhagyva most újra felélesztheted a kapcsolatodban az erotikus izgalmakat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma saját bőrödön tapasztalhatod, hogy a házasság az egyetlen olyan háború, melynek során egy ágyban alszol az ellenséggel, de ezt a próbát is állnod kell.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A barátság ma egyáltalán nem zárja ki az erotikát, de a szerelem mostanában nem életre szóló ígéret, hanem csak ígérgetés a házasság előtti szex kedvéért.

Bak (12. 22-01. 20.) Lehet, hogy azért vonzódsz a főnöködhöz, mert abban reménykedsz, hogy egy pár lesztek, te pedig jutalmul fizetésemelést és segítséget is kapsz a karrieredhez.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Amennyiben külföldi kiruccanásod során vakmerő vagy, kalandra éhes, megeshet, hogy egy váratlan találkozás mindkettőtök életét meg fogja változtatni.

Halak (02. 20-03. 20.) Lehet, ágyba bújsz egy dúsgazdag pasival, aki szexrabszolgaként tart magánál, de még akkor se tűrj el minden megaláztatást, ha a fickó nagyon jó az ágyban.

Ez is érdekelhet

Kreatív ötleted támadt? Így védd meg a szellemi tulajdonodat

Kreatív ötleted támadt? Így védd meg a szellemi tulajdonodat

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma belekeveredhetsz valami kínos ügybe - november 29.

Napi horoszkóp: Ma belekeveredhetsz valami kínos ügybe - november 29.

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp - Nagy lesz a hajtás ezen a héten - november 29. - december 5.

Heti horoszkóp - Nagy lesz a hajtás ezen a héten - november 29. - december 5.