Ma légy nyitott az új emberekre - Egymondatos horoszkóp - február 22. szombat

2020.február.22.

A Halak jegyében lévő Nap és a Bika-Uránusz jóindulatú fényszöge lehetővé teszi, hogy a hét végén kilépj a korlátaidból, a hétköznapok szürkeségéből és több szabadságra, nagyobb mozgástérre tegyél szert. Merj változni és változtatni, hiszen az újdonságok és az izgalmasabb élet iránti vágyad érdekes emberekkel hozhat össze. De az sem kizárt, hogy kreatív személyiségként hasznot húzol másságodból. Ebben az időszakban talán még a számítógépes kereskedelemből és spekulációból is profitálhatsz. Most kellene változtatnod megrögzött szokásaidon, néhány merész, eredeti ötlettel és programjavaslattal újraéleszteni unalomba fulladt kapcsolataidat.

Kos (03. 21-04. 20.) Egy kapcsolat segíthet a megélhetésben, eredeti módon tudsz pénzt szerezni, de egy szerelem vagy barátság könnyen rámehet, ha az anyagiak kerülnek előtérbe.

Bika (04. 21-05. 20.) Ahhoz, hogy sikeresebb személlyé válj, ki kell lépned a komfortzónádból, és olyan emberekkel összejönni, akik elismerik különleges képességeidet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Főnökeid inkább ellened dolgoznak, semmint segítenek, de ha egyik rokonod álláslehetőséget kínál fel, számba kell venned a kockázatot, és neked kell döntened.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha izgalmat keresel, utazgass, menj társaságba; olyan barát segítsége lesz hirtelen fontos, akit eddig nem vettél komolyan, támogatást kérni nem a gyengeség jele.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Sor kerülhet állásváltoztatásra beszállhatsz a párod vállalkozásába, megnő az önálló munkavégzés jelentősége is, ha úgy döntesz, kipróbálod a szabadúszást.

Szűz (08. 24-09. 23.) Utazás közben ismerkedj, közeledj, ha megtetszik valaki, ne utasítsd el a változás lehetőségét, de ha külföldi piacra akarsz betörni, ismerned kell a versenytársakat.

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Mérleg (09. 24-10. 23.) Plusz bevétel a láthatáron, de meg kell vizsgálnod minden körülményt a pasiddal közös vállalkozásoddal kapcsolatban, mielőtt kockázatot vállalnál.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Főnököddel közös nevezőre juthattok, befejezhetsz valamely kreatív projektet, de munkahelyi szerelmeddel kapcsolatban korai még jóslásokba bocsátkozni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne mondj le egy új munkáról azért, hogy több időt tölthess a családdal; az interneten megszerezheted azt a tudást vagy állást, amire szükséged van.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma bárminemű tervszerűség nélkül is felbukkanhat a színen valaki, aki első látásra megtetszik, és ha bevállalsz egy üzleti kockázatot, megtömheted a zsebedet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Összeköltözhetsz a pároddal, de valószínűleg sok pénzt kell kiadnod, hogy olyan dolgokat javíttassál meg, amelyek nélkül egyszerűen nem tudnál létezni.

Halak (02. 20-03. 20.) Váratlan hírre, ajánlatra számíthatsz, munkára foghatod kreativitásodat: gondolj a munkádra és arra, miképpen érvényesíthetnéd találékonyságodat.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban