Ma legyél kevésbé érzelgős - Egymondatos horoszkóp: december 4. szerda

2019.december.4.

Amikor a Halak jegyében lévő Hold a nap első felében harmonikus fényszöget zár be a Bak-Vénusszal, ha ki mered mutatni az érzelmeidet, még a jéghegy is olvadni kezd. De mivel később a Hold és a Neptunusz együttállása miatt hajlamos lehetsz az álmaidba menekülni, a Bak-Vénusz és a Szaturnusz arra figyelmeztet, hogy olyan társra és ismerősökre van szükséged, akik segítenek eligazodnod az élet gyakorlati útvesztőiben. Ma nincs még egy nő a világon, aki versenyezhetne veled odaadásban és az érzelmek mélységében, de bizonyos kapcsolatoknak leginkább az üzleti oldalát értékkeled.

Ma legyél kevésbé érzelgős - Egymondatos horoszkóp: december 4. szerda
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.)

Bika (04. 21-05. 20.) Ma megnézhetsz egy romantikus filmet, megihatsz egy pohár forralt bort, de akár a barátnőddel is elmehetsz beszerezni a karácsonyra szánt ajándékokat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A nap alkalmas művészi munkára, zenével kapcsolatos tevékenységre, de nem ártana, ha jó üzleti érzékkel rendelkező kevesedre bíznád a pénzügyek intézését.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma felejtsd el a hajmosást, legyél kevésbé érzelgős, de ha az állandóság és a biztonság vonz a kapcsolatodban, itt az ideje, hogy rendezd a pároddal a viszonyotokat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Legjobb időszak nagymosásra, kozmetikai kezelésre, de ha munkaadóid és üzleti partnereid túl hiszékenynek tartanak, vigyázz, mert valaki kihasználhat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Úgy véled, ha segítesz a párodnak, elérheted, hogy végre megossza veled az érzelmeit - talán éppen ez az a nap, amelyen a béka végre királyfivá változik.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne dolgozz mások helyett, a rokonságért sem kell fölösleges áldozatokat vállalnod, de ha sokáig bent maradsz a munkahelyeden, kerüld az az alkoholt.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Váltsd valóra álmaidat, legyél önzetlen, segíts a párodnak, de ha képtelen vagy kivárni, hogy a pasid az oltár elé hurcoljon, saját kezűleg cibáld oda.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ingatlan- és lakásügyben elfogadhatsz egy ajánlatot, de ha lakáscserére gondolsz, alaposan mérlegeld anyagi helyzetedet és a családi igényeket.

Bak (12. 22-01. 20.) Ötletgazdag vagy, kis pénzből is csodás ajándékot varázsolhatsz, hisz a szeretet, a párod iránt érzett gondoskodás vezérli cselekedeteidet – hálás lesz a törődését.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kerüld a költekezési tivornyákat, és ha valami kínos pénzügyi feladat vár rád, ne halogasd az utolsó percig, de ne szégyelld közölni anyagi igényeidet!

Halak (02. 20-03. 20.) Nemcsak a szerelmi szférában, hanem az élet más területén előnyös a helyzet, némi protekcióval művészi pályafutásod is beindul – új megbízás a láthatáron.

Ez is érdekelhet

Podcast: Inspiráló nők a könnyűzenében - Szovják Bea

Podcast: Inspiráló nők a könnyűzenében - Szovják Bea

GLAMOUR Horoszkóp

Melyik sportág illik hozzád a legjobban? A csillagjegyed elárulja

Melyik sportág illik hozzád a legjobban? A csillagjegyed elárulja

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp - Hivatásodban fordulóponthoz érkezel - szeptember 27-október 3.

Heti horoszkóp - Hivatásodban fordulóponthoz érkezel - szeptember 27-október 3.