Ma legyél nyitott, és jó dolgok várnak - Egymondatos horoszkóp - február 13. szombat

2021.február.13.

Mivel ma a Vízöntőben lévő hátráló Merkúr kéz a kézben jár a Vénusszal, legyél nyitott az új élményekre, amelyekbe barátaid, partnered és ismerőseid beavathatnak. Lehet, hogy sokat fogsz vitatkozni a pároddal egy téged aggasztó dologról, vagy nem áll rendelkezésedre néhány szükséges információ. Néhány kedves szóval vagy sms-sel kellemes meglepetést okozhatsz valakinek, de ami a szerelmi életedet illeti, próbálj meg egyensúly kialakítani a közelség és a távolság között. De javasolj valami olyan tevékenységet, amiről tudod, hogy a másik kedvére való, és ami iránt te is érdeklődsz. Hallgass az merész ötleteidre, gondoskodj valami Bálint-napi meglepetésről, de azon se csodálkozz, ha régen elfelejtett ismerősöd vagy az exed újra jelentkezik.

Kos (03. 21-04. 20.) Kész vagy arra, hogy ugyanolyan könnyedén kimondd, amit gondolsz, mint amilyen könnyen feltárod a szívedet, ráadásul most a szerelem is összefér a barátsággal.

Bika (04. 21-05. 20.) Pénzre, érvényesülésre, szakmai sikerekre vágysz, de van valaki a munkahelyeden vagy üzleti körödben, aki könnyen rávesz, hogy töltsd vele a Bálint-napot.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Nem tűnsz ingatag nőnek, de a főiskolán úgy cserélgeted a pasijaidat, mint más a fehérneműjét, de egyikük csak azért ugrál körül, hogy átsegítsd a vizsgáján.

Rák (06. 22-07. 22.) Olyan eseményre készülj, amely nagyobb betekintést nyújthat másokkal – például családoddal vagy partnereddel – közös pénzügyeidbe, de viták is kialakulhatnak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Habár a párod nehezen illeszkedik be a társadalomba, kitalálja, mire gondolsz, de a mai napon nem mindig fedi egymást, amit megígérsz, és amit megteszel.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha együtt dolgozol a pasiddal, és vitáitokat beviszitek a munkahelyre, pletykák adódhatnak, de ne fogj bele semmi újba, inkább értékeld újra aktuális projektjeidet!

Átlépünk a Bivaly évébe: mit ígér a kínai horoszkóp szerint?

Átlépünk a Bivaly évébe: mit ígér a kínai horoszkóp szerint?

Mérleg (09. 24-10. 23.) Vállalkozásod beüt, talán a kedvesed is rászánja magát a szerelmi vallomásra, de az eljegyzésetekre kapott jegygyűrű még nem kerül át a bal kezedről a jobbra.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Talán már kinőttél a Bálint-napi álmodozásból, de ha a szerelmesek ünnepét szeretnéd emlékezetessé tenni a párodnak, jó ötlet lehet otthonod kicsinosítása.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Elfogadhatsz egy állásajánlatot, reklámot csinálhatsz a cégednek, tárgyalópartneredet is az ujjaid köré csavarhatod, de kétségbe vonod párod szavahihetőségét.

Bak (12. 22-01. 20.) Elképzelhető, hogy munkáról vagy pénzügyekről tárgyalsz, de ha nem áll rendelkezésedre valamennyi, a döntéshez szükséges információ, várd ki a hónap végét!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha nincs senkid, találhatsz magadnak valakit, de ideje lenne leporolni azt a kéziratot, forgatókönyvet vagy portfóliót, és belevetni magad az üzletbe.

Halak (02. 20-03. 20.) A mai nap ideális egy titkos, rendkívül diszkrét románchoz vagy üzletkötéshez, de a pasid előbb sikeres üzletember akar lenni, és csak azután nősül meg.

Ez is érdekelhet

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.