Ma legyen időd szépségápolásra és érzéki élvezetekre - Egymondatos horoszkóp: Szeptember 8.

2020.szeptember.8.

A Bika jegyében lévő Hold barátságos kapcsolata a Plútóval és a Szaturnusszal az anyagi biztonság, a szamárlétrán való feljebb jutás és a harmonikus környezet megteremtését támogatja. Megtervezheted a család pénzügyi jövőjét, képezhetsz anyagi tartalékokat, fogadhatsz vendégeket, partneredet és üzletfeleidet is lekenyerezheted néhány finom falattal. Ha az otthonod olyan, amilyet szeretnél, és a hűtőszekrény is tele van ínyencségekkel, elégedett vagy. Szakíthatsz egy kis időt szépségápolásra, de az sem kizárt, hogy az érzéki élvezetek fogyasztója leszel – lehetőleg jutányos áron. Az esti órákban pedig, amikor a Hold már átlép az Ikrekbe, ha teheted, szervezz egy traccspartit a barátnőiddel.

Kos (03. 21-04. 20.) Ez a nap anyagi gyarapodást ígér: tető alá hozol egy üzletet, a pénz megszerzése egyre jobb teljesítményre ösztönöz - este rég nem látott rokont fogadhatsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Családod, partnered köztiszteletnek örvend, fontos személyiségekkel állsz kapcsolatban, kitartasz mellettük, este viszont egy jó hírű egyetem felé kacsingathatsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egyik üzletfeled vagy befektetőd nem éppen tisztességes ajánlatot tesz: kezdj vele kalandot, és ha anyagilag kiszolgáltatott vagy, valószínű, hogy belemész a játékba.

Rák (06. 22-07. 22.) Azután is maradj jóban a barátnőddel, ha új pasid van, és ha az öribarid végre szeretne találkozni legújabb trófeáddal, jobban jársz, ha azonnal beleegyezel a dologba.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma nem fecsérled a drága idődet akármire, felismered, hogy a szakmádban sokkal többre vagy képes, ha a benned rejlő tartalékokat is felszínre engeded.

Szűz (08. 24-09. 23.) Legszívesebben a hálószobába mennél a pároddal, mégsem hanyagolhatod el tanulmányaidat, de az új üzleti irányzatokat sem árt figyelemmel kísérned.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha egy üzleti lehetőség adódik, egy biztonságos befektetéssel megalapozhatod a jövődet, az esti órákban pedig remek társaságnak, útitársnak bizonyulsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A kölcsönös érdekeket szem előtt tartva, céljaidnak ma meg tudsz nyerni másokat, de ne csodálkozz azon, ha a partnered örökre magához akar láncolni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Olyan munkát ajánlanak fel, amilyenre mindig is vágytál, fogadd el akkor is, ha nem annyira jövedelmező, mint szeretnéd - idővel anyagilag is kifizetődik.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma falkában járnak utánad a pasik, na persze, egy olyan sikeres nő, mint amilyen te vagy, minden hímegyednek, sőt még hímnemű kollégáidnak is óriási kihívás.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Családod egyik tagja mindennél jobban igényli jelenlétedet: a gond, amit meg akar osztani veled, nehéz perceket hoz, mégis mind a ketten megkönnyebbültök.

Halak (02. 20-03. 20.) Együttműködhetsz valakivel, aki hatalmánál, rangjánál fogva számít valamit a társaságban, de fontos lépést tehetsz a pároddal is a közös jövő megalapozásáért.

Ez is érdekelhet

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.