Ma lehet, hogy az álmokba menekülsz - Egymondatos horoszkóp: Február 19.

2019.február.19.

Telihold a Szűzben, a Merkúr pedig együttállásba kerül a Neptunusszal: ma nehéz megkülönböztetni álmaidat a valóságtól, ráadásul hajlamos vagy feláldozni magad a lehetetlen elvárások oltárán. Lehet, hogy az álmokba menekülsz a valóság zord tényei elől és pontatlanul alkotsz véleményt. Nem kellene mindent készpénznek venned, amit most hallasz. Ez a csillagállás vízzel, gázzal, gyógyszerekkel, intrikákkal, félreértésekkel, hazugságokkal, csalással kapcsolatos veszélyekre utal. Vigyázz tehát a pénzedre, értékeidre, halaszd el fontosabb megbeszéléseidet és döntéseidet, mivel ítélőképességed nem a legjobb, de a szokásosnál könnyebben ráérzel mások kívánságaira, szükségleteire.

Kos (03. 2l-04. 20.) Valaki a munkahelyeden vagy a rokonságban lejárathat, lenyúlhatja az ötleteidet, és kiderül, hogy amit korábban igaznak gondoltál, az hamisnak bizonyul.

Bika (04. 21-05. 20.) Pénzügyekben ne bízz meg vakon ismerőseidben, és mivel keskeny a határvonal valóság és hazugság között, nehéz elválasztani egymástól a fantáziát és a realitást.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Gondod lehet az őszinteséggel, mégsem engedheted meg magadnak, hogy csorba essék a megbízhatóságodon, de kérj tanácsot, mielőtt bármilyen okiratot aláírnál.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha úton vagy, vezess figyelmesen, vigyázz az értékeidre, és ha valakivel megállapodást kötsz, azt vesd papírra, mert a tisztesség manapság már igen ritka erény.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma ne írj alá szerződést, ne vásárolj hitelre, ne adj kölcsön nagyobb összeget, ne játssz a számokkal, és óvakodj attól, hogy felkeltsed az adóhivatal gyanakvását

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne hagyd, hogy a főnököd vagy hitvesed döntsön helyetted, és tartsd ma észben, hogy a hazugságok és a témakerülés megcsonkítják a bizalmat és a kommunikációt.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mivel munkahelyi intrika áldozatává válhatsz, kihasználhatnak, vagy kellemetlen tapasztalatokat szerezhetsz mesteremberekkel, bizalmatlanságod helyénvaló.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Szeretteidért áldozatot kell vállalnod, partnered mindenfélét ígérget, aztán nem is gondolja komolyan, de kreativitásod kiszabadul a gátlások korlátai közül.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha nem kielégítő a kommunikáció a családban, az azért van, mert félreértitek egymást, tévedéseidért fizetned kell, és ha elmész otthonról, zárd el a vízcsapot.

Bak (12. 22-01. 20.) Legyél képes átlátni a sumákolást, állásügyben ne ragadjanak el az illúziók, és ismerd fel, hogy a mai napon kapott ígéretek, ajánlatok csak a pillanatnak szólnak!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem kell zavarba jönnöd, ha pénzről vagy fizetésemelésről kell beszélned, de vigyázz, mert tolvajokkal, zsebesekkel találkozhatsz: értékeid veszélyben!

Halak (02. 20-03. 20.) Félő, hogy becsapod magad, és sokáig kínzod magad egy illúziókon alapuló kapcsolat miatt, de próbáld megérteni álmaid üzenetét, hiszen némelyik jóslaterejű.

Ez is érdekelhet

Szerelem első látásra a Sugarbird új kollekciója

Szerelem első látásra a Sugarbird új kollekciója

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját