Ma lehet, hogy támogatásra lesz szükséged- Egymondatos horoszkóp: március 19. csütörtök

2020.március.19.

A Halak jegyében lévő Nap és a Bak-Szaturnusz harmonikus kapcsolata a kreativitást, alkotó fantáziát és kitartást igénylő, hosszú távú vállalkozások elindítását támogatja. Lehetőséged lesz korábbi hibáid korrigálására, szakmai vagy üzleti kapcsolataid megerősítésére. Szorgalmaddal, megbízhatóságoddal, kitartásoddal, felelősségteljes hozzáállásoddal kedvező benyomást tehetsz főnökeidre, de művészi álmaidat is átültetheted a gyakorlatba. Az esetleg felbukkanó akadályokat türelemmel és kitartással háríthatod el utadból. Mi több, azzal is tisztában vagy, milyen fontos eleget tenni kötelezettségeidnek. Ha tanácsra vagy támogatásra van szükséged, keresd fel idősebb rokonaidat vagy ismerőseidet!

Ma lehet, hogy támogatásra lesz szükséged- Egymondatos horoszkóp: március 19. csütörtök
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Áldozatot kell hoznod kedvesedért, de a halogatás egy rossz szokás, amelynek leküzdésének egyetlen módja van – a kötelezettségvállalás és az önfegyelem.

Bika (04. 21-05. 20.) Előléptetésed érdekében rászánhatod magad a továbbképzésre, ütőképes csapatot építhetsz, barátra, támogatóra lelhetsz valakiben, akivel közös értékrended van.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha kevés pénz és babér terem neked a munkahelyeden, egy üzleti kapcsolatot megszilárdíthatsz, vagy hosszú távon is jövedelmező vállalkozásba foghatsz bele.

Rák (06. 22-07. 22.) Lehet, hogy üzleti ügyben kell külföldre utaznod, ahol összefuthatsz egy megbízható pasival, de jó lenne a partnered álláspontját és érdekeit is figyelembe venned.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne álmodozz vagyonról, de ha elégedetlenkedsz a jövedelmeddel vagy a beosztásoddal, tedd magad értékesebbé a vállalatod és állandó megbízóid számára!

Szűz (08. 24-09. 23.) A párodra korábban jellemző hűvös, távolságtartó viselkedést most egyfajta gondoskodó, védelmező ösztön váltja fel - nincs mit kifogásolnod a kapcsolaton.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Családi, szakmai vagy baráti kapcsolataid megszilárdulnak, és olyan pluszmunkához juthatsz, ami összhangban van teljesítményeddel és erőfeszítéseiddel.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Senki sem hiheti rólad, hogy nem tudásodnak és elszántságodnak, köszönheted jelenlegi állásodat, hanem annak, hogy munkahelyi főnököd a kedvesed.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne feledkezz meg arról, hogy átgondold a kiadásokat, a költségeket és egyéb tényezőket, mielőtt azzal a céllal vágsz bele egy ingatlanvásárlásba, hogy kiadd.

Bak (12. 22-01. 20.) Új üzlettársra bukkanhatsz, és ha takarékoskodsz a céged kiadásaival, a cég díjazni fogja takarékosságodat, de azt se szégyelld, hogy szerelmes filmeket nézel a TV-n.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem bánod, ha életed párja többet keres, de ne várj arra, hogy öledbe hulljon a pénz és a siker, inkább legyél hajlandó megkeresni, hol rejtőzködnek.

Halak (02. 20-03. 20.) A művészetek, a film világában vagy a reklámszakmában pótolhatatlanná válhatsz, baráti kapcsolat fontos szerepet játszik egy állás megszerzésében.

Ez is érdekelhet

Gucci múlt, Gucci jelen: megérkezett a Gucci Resort 2023-as kollekció

Gucci múlt, Gucci jelen: megérkezett a Gucci Resort 2023-as kollekció

G-Életstílus

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?