Ma lehetőleg ne haragítsd magadra főnökeidet - Egymondatos horoszkóp - szeptember 26. szerda

2018.szeptember.26.

Az ártó hatású Nap-Szaturnusz fényszög akadályokat, elutasítást, korlátozásokat, aggodalmakat, önzést, deprimált hangulatot, pesszimista beállítottságot okozhat.

Ma lehetőleg ne haragítsd magadra főnökeidet - Egymondatos horoszkóp - szeptember 26. szerda
Fotó: giphy

Bármi legyen is, hajlamos lehetsz eltúlozni a negatívumokat. Úgy érezheted, agyonnyomnak a kötelezettségek, és emiatt nem marad időd saját magadra és kedvteléseidre. Erőnléted a mélypontra süllyedhet, saját fogyatékosságaiddal is szembe kell nézned, de ízületi és mozgásszervi panaszok is felléphetnek. Ne másokat okolj saját hibáidért, tartsd be a szabályokat, és lehetőleg ne haragítsd magadra főnökeidet, mert csak te húzhatod a rövidebbet! De ne hagyd magad lelombozni, inkább igyekezz megfelelni a kihívásoknak!

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a kapcsolatoddal és a munkahelyeddel járó terheket teszed felelőssé problémáidért, ez akadályozza, hogy lépéseket tegyél elégedetlenséged felszámolása ellen.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne vállalj olyasmit, amit nem tudsz teljesíteni, mert ha nincs diplomád, és nem tanulsz tovább, akkor kiszolgáltatott helyzetbe kerülhetsz, és akár el is bocsáthatnak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A pénzhiány vagy a pasid önzése ma arra ösztönöz, hogy érdemi lépéseket tegyél a helyzet helyrehozására: túlzott reményeidnek viszont csalódás lesz a vége.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne bútorozz össze szegény pasival, akinek csak a büszkesége a vagyona, s szakításkor szégyenkezned kelljen, hogy nem tud neked rendes végkielégítést fizetni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha utálod a munkádat, azért még ne hagyd ott az állásodat és ne szakítsd meg szakmai kapcsolataidat, mielőtt kitartó erőfeszítéseid gyümölcse beérne.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne hagyd, hogy valaki, aki közel áll hozzád, megkopasszon, s ne engedd, hogy az anyagiak befolyásolják a párodhoz vagy szeretteidhez fűződő kapcsolatodat!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma mérd fel reálisan, milyen helyet foglalsz el a családban: lehet, hogy már régóta a tiéd a teherviselő szerepe, de ettől még nyugodtan lemondhatsz róla.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Lehet, hogy úgy megleckézteted áskálódó főnöködet, hogy egyhamar nem fogja elfelejteni, pedig igazán nem kellene - nem fogadja el a felmondásodat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha barátaidat nem érdekli az anyagi helyzeted, de elvárják, hogy teljesítsd velük szembeni kötelezettségedet, akkor most kellene meghúznod a határt.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a főnököd tisztességtelen ember, aki megtagadja tőled a béremelést, azzal az átlátszó kifogással, hogy az anyagi lehetőségei korlátozottak, ne fogadd el az érveit.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha ennyire nem fűlik a fogad az esküvőhöz, és inkább külföldi pasikat próbálsz becserkészni, nem te lennél az első, aki visszautasít egy házassági ajánlatot.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha szeretnél megváltoztatni egy kellemetlen baráti vagy üzleti kapcsolatot, szakítanod nem kell, de nagy hiba, ha problémáid megoldását a pénztől várod.

Ez is érdekelhet

Online közönségtalálkozó Enyedi Ildikóval– egyszerre hét helyszínen

Online közönségtalálkozó Enyedi Ildikóval– egyszerre hét helyszínen

Szépség

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján