Ma lépj ki a komfortzónádból - Egymondatos horoszkóp: március 8. vasárnap

2020.március.8.

Kellemes érzés, ha nőnapon törődnek veled, meglepetés-ajándékot kapsz, de a párodat és a kapcsolatodat is ideje felpörgetned. Mivel a Bika jegyében lévő Vénusz együttállásban van az Uránusszal, lépj ki a komfortzónádból, ne maradj a megszokás rabja, próbálj ki egy új sminket vagy frizurát! De azon se csodálkozz, ha hirtelen beleszeretsz valakibe, vagy egy barátság szerelemmé érik. Ma pozitívan reagálsz az új, különleges emberekkel való találkozásra, főleg akkor, ha különcségük, másságuk jómóddal is társul. Új bevételi forrásra bukkanhatsz, kreativitásod pénzt hozhat a konyhára, de óvakodj attól, hogy birtokló kötődéssel szeresd a párodat, tartsd tiszteletben függetlenségi igényét.

Ma lépj ki a komfortzónádból - Egymondatos horoszkóp: március 8. vasárnap
Fotó: giphy

Bika (04. 21-05. 20.) Új állásra bukkansz, művészként kiléphetsz a nyilvánosság elé, de ne vállalj fel rögtön egy új kapcsolatot: néhány randi után korai tartós kötelékre következtetni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Titkos viszony, távkapcsolat véget érhet, utazás közben csiklandós románcba bonyolódhatsz, de tartsd észben, hogy a vakációs románcok mindig rövidek.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma felhőtlenül szórakozhatsz egy baráti vagy üzleti találkozón, de mivel nehéz lesz különbséget tenned szerelem és barátság között, adj időt a kapcsolat kiforrására

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Még ha úgy véled is, hogy nem igazodhatsz holmi régiómódi szabályokhoz, akkor se essél abba a hibába, hogy munka ürügyén elcsábítsd a főnöködet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha szakmai vagy üzleti ügyben kelsz útra, összefuthatsz egy olyan lénnyel, akibe még bele is szerethetsz, és ha izgat egy egyéjszakás kaland, csak rajta.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha üzletről van szó, még a szexuális vonzerődet is beveted, de ha nem vigyázol a szexszel, a pasi túl lazának fogja tartani, és éppen emiatt hagyhat faképnél.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel elvárod a partneredtől, hogy hűséges maradjon, gondoskodj róla, hogy a hőn vágyott izgalmat és a változatosságot ebben a kapcsolatban kapja meg.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Baráti segítséggel új állásod lesz, de ha a kollégák tudomást szereznek munkahelyi etyepetyédről, el sem tudod képzelni, mit kell majd lenyelned a többiektől.

Bak (12. 22-01. 20.) Pénzügyekben, szerelemben merj kockáztatni, javasolj egy őrült programot, hagyd el a régi ösvényt, ne érd be a szex unalmas, hétköznapi módozatával!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Váratlan látogató borítja föl otthonod nyugalmát, de ahhoz hogy a nőnap vagy a családi összejövetel jól sikerüljön, ne kapkodj, szánj időt az előkészületekre.

Halak (02. 20-03. 20.) Az internetes ismerkedés és üzletkötés bejön, a küllemeden is változtathatsz, és ha imádod a szexet, olyan partnerre bukkanhatsz, aki szintén odáig van érte.

Ez is érdekelhet

Tudtad? 11 különböző orgazmusod lehet

Tudtad? 11 különböző orgazmusod lehet

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább