Ma lesz az év legszerencsésebb napja - Egymondatos horoszkóp: November 26.

2018.november.26.

A Nyilasban lévő Nap és a Jupiter együttállása az év legszerencsésebb napját ígéri: a nem várt, de remélt kedvező fordulat ott sompolyog a közeledben, és ha elutazol, imádni fogod a kapott élményeket. Jogi ügyedet lezárhatod, jó kapcsolatot ápolhatsz a médiával, de mivel a Merkúrt a Mars támadja, ez az időszak viták kirobbanásával, sérülésekkel, balesetveszéllyel is fenyeget. Ha kellemetlenkedő, kötekedő emberekkel kerülsz össze, ne ugorj a provokáló megjegyzésekre, mások legorombítása helyett inkább azokról az érzéseidről beszélj, amelyeket a bántó, sértő viselkedés váltott ki belőled.

Kos (03. 21-04. 20.) Pereskedés esetén élvezheted Fortuna támogatását, szerelembe eshetsz külföldön, de tévedsz, ha legyőzhetetlennek hiszed magad - rosszakaróidra ma is számíthatsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Pénzzel, nyereménnyel kapcsolatos szerencsére számíthatsz, ám egy régi barátság komoly veszélyben forog valamilyen tisztázatlan pénzügyi konfliktus miatt.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kapcsolataidból profitálhatsz, de lenne néhány ember, aki jót szórakozna azon, hogy pereskedni kezdesz, mert a munkahelyeden zaklatásnak vagy kitéve.

Rák (06. 22-07. 22.) Remek szakmai és pénzügyi ajánlatra számíthatsz, de szerződést még ne írj alá, és jusson eszedbe, hogy egy jó döntéshez a fejedre és nem az érzelmeidre van szükség.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Lehet, hogy gyermeket vársz, hobbidat készpénzre konvertálod, ám a pasidnak, aki selyemfiú, tetszik, hogy te tartod el, és a mindennapi söréről is gondoskodsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Bizakodhatsz az otthonodat érintő terveddel kapcsolatban, de nem éppen a legokosabb dolog akkor vitatkoznod a pasiddal, amikor mindketten idegesek vagytok.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha a munkában is olyan féktelen vagy, mint autóvezetés közben, akkor nem kell félned a jövőtől - örömödet ne leplezd, csak túlbuzgóságodat állítsd takarékra.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha egy üzlet beindul, akkor nagyon megy: frissebbé teheted üzleted arculatát, de félő, hogy egy mihaszna, élősködő pasi elkábít, és a pénz éket ver közétek.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma keresed, kergeted a kalandokat, ám ha engedsz az indulatainak, ha másokra való tekintet nélkül kimondod, amit gondolsz, véget érhet egy értékes kapcsolat.

Bak (12. 22-01. 20.) Merészségedet egyesek pimaszságnak nevezik, ezért kerüld a túlzásokat, de kiadásaidról, bevételeidről mindenképpen készíts összegzést, nehogy deficit legyen a vége.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Most kell anyagi támogatást kérni, beszállni a párod vagy egyik barátod vállalkozásába, de egy társasági program a tervezettnél nagyobb kiadásokkal jár.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma magadra irányíthatod a főnököd vagy egy magas rangú vezető figyelmét, de ha van mit megbeszélni a pároddal, lehetőleg ne vágjatok egymás szavába.

Ez is érdekelhet

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

A 15+1 legjobb karácsonyi film, amitől egyből ünnepi hangulatod lesz

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke