Ma lubickolhatsz a társaságban - Egymondatos horoszkóp - május 6. hétfő

2019.május.6.

Az Ikrek jegyében haladó Hold kedvez a rövidebb utazásoknak, a költözködésnek, a kapcsolatápolásnak, és a kommunikációnak. Megélénkül a társasági életed és a most szerzett információkat később még hasznosíthatod. Élénk levél- és telefonforgalmat bonyolíthatsz, de mivel a tüdődnek szüksége van oxigénre, menj ki a szabadba, sétálj, fuss és végezz légző gyakorlatokat. A Merkúr ma jegyet vált: 21-ig a Bikában folytatja útját. Az elkövetkező időszakban vásárlásnál, üzletkötésnél ügyesen alkudozhatsz, de nem emeled fel a hangodat, egyszerűen közlöd álláspontodat, és addig vársz, amíg mindenki a kívánságod szerint nem tesz.

Kos (03. 21-04. 20.) Kereskedelmi ügyek, információgyűjtés, levelezés terén jeleskedhetsz, de mivel túl sok dolog kelti fel érdeklődésedet, könnyen szétforgácsolódhat a figyelmed.

Bika (04. 21-05. 20.) Most érdemes számítógépet, okostelefont, írószereket és más kommunikációs termékeket beszerezni, a friss levegő pedig segít rendszerezni gondolataidat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel ott érzed jól magad, ahol élénk a kommunikáció az emberek között, csatlakozz egy vitakörhöz, állj neki megírni a könyvet (blogot), amit régóta tervezel.

Rák (06. 22-07. 22.) Óvakodj a szélhámosoktól, rokonaid és munkatársaid indiszkréciójától, ha pedig érzékeny a vállad és a tüdőd, jót tehet a vállgimnasztika, illetve a jógalégzés.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma jól érzed magad társaságban, de mivel kizárólag intelligens emberek kelthetik fel érdeklődésedet, környezetedből nem hiányozhat pengeagyú barátnőd.

Szűz (08. 24-09. 23.) A nyelvtudás és a jó kommunikációs képesség a szakmai siker titka, de minél jobban kapkodsz, annál több hibát véthetsz, a tüdődnek viszont oxigénre van szüksége.

Ma kezdődik, fél évig tart, és hatással lesz rád: ezt hozza a retrográd Plútó

Ma kezdődik, fél évig tart, és hatással lesz rád: ezt hozza a retrográd Plútó

Mérleg (09. 24-10. 23.) Hivatalos és kereskedelmi ügyek intézésére, vizsgára, utazásra ideális nap a mai, szakmai sikeredet pedig annak köszönheted, hogy rendelkezel nyelvvizsgával.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Az üzleti kapcsolatok ápolására, pénzügyi tárgyalásra kiváló az idő, de szexuális életedet is felújíthatod, ha a pároddal új szemszögből nézitek egymást.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Autóvezetés közben kapcsold ki a mobilt, mert nincs egy pillanatod sem, amikor biztos lehetnél abban, hogy senki sem fog megzavarni vezetés közben.

Bak (12. 22-01. 20.) Munkádban szükséged van változatosságra adott szakterületeden belül, ma elintézheted a hivatalos levelezést, a karizmaidat pedig erősítsd meg súlyzós edzéssel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Az elkötelezettség elriaszt: rengeteg térre van szükséged, hogy kiéld személyes szabadságodat, és a társas kapcsolatokat élvezhesd meglévő kötelékeden túl is.

Halak (02. 20-03. 20.) Nem csak a saját napodat akarod betáblázni, ugyanezt teszed hozzátartozóiddal is, de ügyelj arra, hogy családod tagjai idegességmentes életet élhessenek.

Ez is érdekelhet

Hihetetlen: ezek a színészlegendák végül kimaradtak a Harry Potter-filmekből

Hihetetlen: ezek a színészlegendák végül kimaradtak a Harry Potter-filmekből

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

Sztárhírek

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt

Ezért viseli II. Erzsébet királynő ilyen gyakran ezt nagyon feltűnő színt