Ma ma kerüld az üzleteket, ne szórd a pénzt - Egymondatos horoszkóp: szeptember 20. vasárnap

2020.szeptember.20.

Ebédidőben, amikor a Skorpió jegyében haladó Hold szembenállásba kerül a Bika-Uránusszal, féltékenységeddel, bizalmatlanságoddal, konokságoddal csak azt éred el, hogy a párod megpróbál kifarolni a kapcsolatból. Fontos, hogy tisztában legyél társadnak a pénzügyekre vonatkozó elvárásaival, de ne várd el tőle, hogy eltartson. Az esti órákban, amikor a Hold quadrát fényszöget zár be az Oroszlán-Vénusszal, a társadalmi rang és a hatalom szerepet játszik ugyan a párválasztásban, választásodban mégse legyen számítás. Egy érdekre alapított kapcsolat nem lehet szilárd. Ugyanolyan hideg fejjel kell felmérned választottadat, mint a fúziót fontolgató üzletemberek. A főnöködet se ma próbáld behálózni!

Ma ma kerüld az üzleteket, ne szórd a pénzt - Egymondatos horoszkóp: szeptember 20. vasárnap
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ne kezdeményezz kapcsolatot olyan partnerrel, aki a szexen kívül semmi mást nem akar, és ha lapos a pénztárcád, ne költekezz, használd ritkábban a hitelkártyádat.

Bika (04. 21-05. 20.) Félő, hogy a párod vagy rokonaid elismerését keresve figyelmen kívül hagyod saját érdekeidet, esetleg váratlanul beleesel egy spontán kaland csapdájába.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A számítógép üzemzavara kiesést jelenthet a munkádból, ám ha féltékeny és számon kérő vagy a pároddal, hosszú ideig várhatsz a következő randevúra.

Rák (06. 22-07. 22.) Mihelyt magadra vontad a célszemély figyelmét, itt az izgalmas lehetőség, hogy bizalmasabb viszonyba kerüljetek, pénzügyekben viszont legyél óvatos!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Narcizmusod kényszeres versengéshez vezethet - torkig vagy a pasiddal és a munkáddal, de addig ne mondd fel az állásodat, amíg jobbat nem találsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) A mai napra tervezett utazás elmarad, a szerelemben pedig ne add meg túl hamar magad, hiszen a bevehetetlennek tűnő vár mindig csábítóbb, mint a könnyű préda.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha ajándékod elutasításra talált, gondolkodj el azon, mi lehet az oka, hogy figyelmességed nem ért célt, ám ha ész nélkül szórod a pénzt, ma kerüld az üzleteket.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne legyél csélcsap, a főnökkel is tilos kikezdeni, bármilyen nagy is a kísértés, ám ha képtelen vagy kifejezni az érzelmeidet, könnyen túlreagálod a dolgokat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Az a legokosabb, ha nem vitatkozol azokkal, akik szeretnek, de ha kirándulást tervezel a mai napra, nem feledkezhetsz meg a kullancsok elleni védekezésről.

Bak (12. 22-01. 20.) Minél több pénzt és érzelmet fordítasz a kedvesedre, annál inkább úgy érzed, hogy ez "befektetés" volt a részedről, amit a párod birtoklási igényként érzékelhet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Igyekezz megnyerni azokat, akik féltékenységből állják utadat, de önállóságodra is veszély leselkedik valaki részéről, aki kihasználhatja megingásodat.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a pasid elfelejtett elmenni a randevúra, semmi jóra ne számíts tőle, ám ha a szexet is belekevered munkahelyi kapcsolatodba, rögtön tisztázd a játékszabályokat!

Ez is érdekelhet

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gardróbnapló

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!