Ma még próbára tesznek a csillagok - Egymondatos horoszkóp - december 21. csütörtök

2017.december.21.

A Bak jegyében lévő Nap és a Szaturnusz együttállása tehet róla, hogy ezeken a napokon kemény próbatételeknek kell megfelelnünk, és érezhetünk valami ismeretlen visszatartó erőt. Valószínű, hogy korlátozásokat, akadályoztatásokat kell elviselnünk, de mivel ahogy mondani szokás: teher alatt nő a pálma, az akadályok leküzdése, a felelősség vállalása előnyünkre fog válni. Ha viszont félvállról vesszük vagy elhanyagoljuk kötelezettségeinket, meggyűlhet a bajunk feletteseinkkel, de még az is megeshet, hogy megszűnik a munkaviszonyunk. Mivel hajlamos lehetsz a meghűlésre és az ízületekkel összefüggő problémákra, nem lehet eléggé hangsúlyozni a betegségmegelőzés fontosságát.

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel ma meggyűlhet a bajod a cégvezetéssel, igyekezz minden módon elnyerni főnököd elismerését, de ne hagyd, hogy munkamániád tönkre tegye a magánéletedet.

Bika (04. 21-05. 20.) Szaktudásoddal, diplomáddal és kitartásoddal sokra vihetnéd külföldön, de nem biztos, hogy el tudnád viselni az idegen környezetet, az otthonod és családod hiányát.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Lehet, hogy céged pénzügyi nehézségekkel küzd, de ne vegyél fel kölcsönt, és ne hagyd, hogy valaki kihasználja az anyagi bizonytalanságtól való félelmedet.

Rák (06. 22-07. 22.) Az elkövetkező időszakban a józan eszedre és biztonságvágyadra hallgatva kell párt választanod, még ha az érzelmeknek nincs is sok közük a szenvedélyhez.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne morogj a nehézségek miatt, tekints minden feladatra kihívásként: az elkeseredésed és elégedetlenséged elleni legjobb gyógyszer a kemény munka.

Szűz (08. 24-09. 23.) Gyermeked miatt plusz terheket kell vállalnod, de a párodat sem hanyagolhatod el, néha lépj ki a szülő szerepéből, és öltsd magadra a szerető társ szerepét.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mindig is komolyan vetted családi kötelezettségeidet, de ezt most, amikor rokonaid egyre többet követelnek tőled, és visszahúznak, még erősebben érzed át.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A szakmai sikerhez nem vezet aszfaltozott út, de ha rabjává válsz a gondolatnak, hogy úgysem leszel képes elérni a sikert, sosem fogsz belevágni semmibe.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Anyagi gondok adódnak, és mivel senki sem fog kihúzni a pénzügyi gödörből, láss reálisan azzal kapcsolatban, mennyit költhetsz, és mennyit tudsz félretenni.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha üzleti problémákat kell megoldanod, ne hagyd, hogy sarokba szorítsanak, de becsüld fel, vajon pénzügyi terveid összhangban vannak-e lehetőségeiddel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha a párod lelépett, vagy nem hajlandó kivenni részét az ünnepi készülődésből, lehet, hogy még nem szánta még el magát arra, hogy a karácsonyt veled töltse.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha szakértők véleményére támaszkodsz, s ha megosztod céljaidat kollégáiddal és barátaiddal, bátorítani fognak, hogy következetesen haladj tovább az utadon.

Ez is érdekelhet

Nevermind 30: a Nirvana legendás lemeze a grunge 0. pillanata

Nevermind 30: a Nirvana legendás lemeze a grunge 0. pillanata

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk