Ma megbirkózhatsz a nehéz feladatokkal - Egymondatos horoszkóp - október 24. hétfő

2016.október.24.

Az Oroszlán-Hold tehet róla, hogy ma sokan vezetői babérokra vágynak, nem is éreznék máshol jól magukat, mint a sor legelején. Ma kiválóan értesz a munka megszervezéséhez és az emberek irányításához. Bátorságodnak és másokat is magával ragadó gyermeki lelkesültségednek köszönhetően képes vagy megbirkózni olyan feladatokkal, amelyeket máskor talán ijesztőnek találsz. Ha azt szeretnéd, hogy a hajad dúsabb legyen, akkor most vágasd le, de a büszkeséged ne tartson vissza attól, hogy segítséget kérj másoktól.

Kos (03. 21-04. 20.) A flörtölés legegyszerűbb formái is erősíthetik önbizalmadat, és ha valaki reagál rád, máris úgy érezheted magad, mint aki az egész világot meghódította.

Bika (04. 21-05. 20.) Nem fogysz ki a kreatív ötletekből, fontos számodra otthonod kényelme és biztonsága, de ha nem ér erőteljes hatás, semmi sem mozdíthat ki otthonról.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Rokonod vagy szomszédod jó hírt hoz, és a mai nap alkalmas arra, hogy ismerkedést, flörtöt és beszélgetést kezdeményezz, vagy csillapítsd kultúrszomjadat.

Rák (06. 22-07. 22.) Szeretnél birtokolni és pénzt felhalmozni, de nehezen tudsz spórolni, hajlamos vagy könnyelmű döntésekre, melyek főleg szükségtelen bevásárlások lehetnek.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Az Oroszlánban vendégeskedő Hold ma arra bíztat, hogy szervezz a mai napra színházi előadást, vagy találj ki néhány nem felnőttes módot egy kis ünneplésre!

Szűz (08. 24-09. 23.) Szabályozd a vérnyomásodat, függetlenül attól, hogy túl magas-e vagy túl alacsony, de túlzott visszahúzódásod szétszabdalhatja megmaradt önbizalomfoszlányaidat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Könnyen barátkozó természeted miatt vidám társaságban hamar feloldódsz, egyes Mérlegek pedig híressé válhatnak színészként, közéleti személyiségként.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A szívbetegek kísérjék figyelemmel a fronttevékenységet, de ma úgy érzed, hogy bármibe kezdesz is, a feladat sikeres teljesítésén múlik az önbecsülésed.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Utazásra, sítúrára, külföldi tranzakciókra irányuló terveid kedvezően alakulnak, ráadásul ragyogó dolgokat produkálhatsz különösebb erőfeszítések nélkül.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha kedvesednek sok pénze van, ki van kövezve az út a közös bankszámláig, de számodra olyan fogalom, mint alázat egyszerűen nem létezik.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Félsz a mély érzelmi kapcsolatoktól, talán csak azért akarod megmutatni magad, hogy elcsábíts valakit, vagy azért, hogy megbizonyosodjál vonzerődről.

Halak (02. 20-03. 20.) Kreativitásod vagy művészi hajlamod révén végre egy kis sikerélményhez juthatsz, ilyenkor feltöltődsz, és ismét jobb kedvvel húzod az igát.

Ez is érdekelhet

A Netflix decemberig tartogatta a nagy durranásait: mutatjuk a legmenőbb újdonságokat a hónapban!

A Netflix decemberig tartogatta a nagy durranásait: mutatjuk a legmenőbb újdonságokat a hónapban!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói