Ma megcsíphetsz egy fantasztikus állást - Egymondatos horoszkóp - szeptember 13. péntek

2019.szeptember.13.

A Merkúr és a Vénusz együttállása a Szűzben lehetővé teszi, hogy a szerelemmel, munkával, magánélettel és az üzlettel kapcsolatos tevékenységeidet gyakorlatiasabb és szervezettebb módon intézd. Szerelmet találhatsz a munkahelyeden, s mivel a Nap is barátságos kapcsolatba került a Plútóval, nagy hangsúlyt kap minden, ami álláskereséssel, karrierépítéssel, fizetésemeléssel, meggyőzéssel, rábeszéléssel és hatalommal kapcsolatos. Használd ki az időt arra, hogy fontos ügyfelekkel találkozz, bevond szeretteidet és ismerőseidet fontosabb terveidbe, bemutatkozz valakinek, akivel szeretnél megismerkedni, leveleket, sms-eket küldj: meglátod, pozitív lesz a fogadtatás. Az üzleti tárgyalások, a hivatalos utazások, az új vállalkozások is szép eredménnyel kecsegtetnek.

Ma megcsíphetsz egy fantasztikus állást - Egymondatos horoszkóp - szeptember 13. péntek
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha érdemi tudásra tettél szert a szakmádban, most kell megkérned azt az árat, amit megérdemelsz; esetleg munkát kell váltanod, hogy a hozzád illő társsal találkozz.

Bika (04. 21-05. 20.) Pénz, szerelem, siker, kreativitás – és mindez rövid időn belül, és ha arra vágysz, hogy családot alapíts, akkor most kifoghatod végre a horogra akadt aranyhalat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma a családi vállalkozás (üzlet) legyen az első, de ha arra van szükséged, hogy összeköltözz a pároddal, ezt diplomatikusan közölnöd kell a pasiddal.

Rák (06. 22-07. 22.) Érdemes lenne továbbtanulnod, hogy magasabb fizetési kategóriába kerülj, és ha őszinte bókokat vagy üzeneteket kapsz, ez egy kellemes kapcsolat kezdete lehet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A sors lehetőséget teremt bevételnövelésre; néhány kedves bók nem kerül semmibe, és nincs még egy olyan biztos befektetés, amely anyagi hasznot hozna.

Szűz (08. 24-09. 23.) Élvezed a figyelmet, megcsíphetsz egy fantasztikus állást, és amikor a kedveseddel beszélgetsz, hangsúlyozd ki munkakörödet, verd nagydobra az erényeidet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ingatlanügyben nyereség, de ne titkolózz, öntsd ki a lelkedet, hogy megoldhasd a gondjaidat, de ha a szeretőd eltűnt, ne reménykedj a viszony folyatásában.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Barátság, üzleti kapcsolat szerelemmé érik, magas beosztású pártfogók és ismerősök egyengetik utadat, ráadásul a főnököd bizalmát is élvezheted.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Bevállalhatsz egy munkahelyi kapcsolatot, a szakmádban tovább tart az emelkedés, s ha állásügyben tárgyalsz, piaci értéked meghatározásában ne szerénykedj.

Bak (12. 22-01. 20.) Lehet, hogy a munkád, vállalkozásod vagy tanulmányaid miatt nagyobb távolságra kell utaznod, de a szerelem mindent legyőz, még a legnagyobb távolságot is.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Házasságból, családi üzletből vagy titkos viszonyodból profitálhatsz, előnyös feltételekkel juthatsz hitelhez, fizetőképes partnereket, üzletfeleket találhatsz.

Halak (02. 20-03. 20.) Beházasodhatsz a vagyonba, üzlettársi kapcsolat nagyot lendíthet anyagi helyzeteden, de a hitveseddel és kollégáiddal is tisztázhatod a félreértéseket.

Ez is érdekelhet

Testbeszédük mindent elárul: ilyen valójában Meghan Markle és Harry herceg kapcsolata

Testbeszédük mindent elárul: ilyen valójában Meghan Markle és Harry herceg kapcsolata

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.