Ma meglepő ajánlatot kapsz - Egymondatos horoszkóp: november 12. csütörtök

2020.november.12.

Április óta harmadszor ismétlődik a Bakban lévő Jupiter és a Plútó együttállása. Ám az e heti nyüzsgő égbolton a Jupiter és a Plútó már útjuk végéhez közeledik a Bak jegyében. Társulásuk 2019 decembere óta tart: olyan időszak ez, amikor a Jupiter mindent megnövel, amihez hozzáér, Plútó viszont inkább a titokzatos alvilágban tevékenykedik. Mivel a Plútó jelképezi a tömegek sorsát, az idei év mindenkit kihívás elé állított. A Plútó a pusztítást és az újjászületést jelképezi. 2020-ban számtalan struktúrát elpusztított, hogy újjá teremthesse, hiszen a Halál és újjászületés′′ a mottója. Jupiter, a mennyei uralkodó a sikert, a törvényt és a bőséget képviseli, de most, amikor a Plútóval találkozik, a fény és az árnyék egyesül. Nem árt tudni, hogy a Jupiter-Plútó együttállás válság kitöréséhez, önkényuralomhoz, fanatizmushoz vezet, de lehetővé teszi a válságkezelést és az újjászervezést mind személyes, mind szakmai és anyagi ügyeinkben.

Ma meglepő ajánlatot kapsz - Egymondatos horoszkóp: november 12. csütörtök
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Sor kerülhet cégeladásra vagy felvásárlásra, de üzletasszonyként a pénzügyi sakkhúzások csak egy részét képezik stratégiádnak, a lélektani hadviselés is fontos.

Bika (04. 21-05. 20.) Meglepő házassági és üzleti ajánlat, komoly, örök életre szóló kapcsolat – az egyetlen, ami elválaszthat benneteket: jövendőbelid gátlástalansága és pénzéhsége.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Elragad a hév, és csak az ösztöneidnek engedelmeskedsz, és ha az anyagi biztonság nem megvetendő dolog számodra, akkor beházasodhatsz a vagyonba.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha hatalmi harcba bonyolódsz a pároddal és kollégáiddal, s védtelennek érzed magad, kieresztheted a karmaidat, csak nehogy szétrombolj valami értékeset!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkában, anyagiakban vagy vállalkozásodban változást remélsz, ami be is következik, de az sem kizárt, hogy egy titkos munkahelyi viszony van a háttérben.

Szűz (08. 24-09. 23.) Hagyj fel a gyanakvással, bízz meg a pasidban, aki már elkezdi tervezgetni közös jövőtöket, ám ha vannak erotikus gondolataid, ne restellj beszélni ezekről.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma mindenki tartja a markát - egyik rokonod a család érdeklődésének a középpontjába kerül, ha nem is a személye, de az örökül hagyott vagyona miatt.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Most azok gazdagodnak meg, akik használják pénzügyi ismereteiket, képesek idegen tőkét bevonzani vállalkozásukba és befolyásolni a tömeget.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel a pénz hatalom, és az üzleti életben igazi profi vagy, mégis óvakodj a törvénytelen ügyletektől – ha kapzsiságból kijátszol valakit, csúnyán ráfázhatsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha egyik barátod vagy támogatód révén sikerül megkapnod a vágyott hatalmat, nehéz, sőt lehetetlen kiütni téged a helyedről, mert így kizárod a támadási felületet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A szakmai és anyagi válság vagy a kiszolgáltatottság olyan kihívást jelent számodra, amely szükségessé teszi, hogy kiments a romok közül mindent, amit tudsz.

Halak (02. 20-03. 20.) Válsághelyzetben túlélésre kell játszanod, ki kell alakítanod szövetségi stratégiádat, hiszen szükséged van a főnökséggel és hatalmi körökkel való együttműködésre.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban